Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
 

Vitor

Vitor

Vitor

Portugese, Tandarts

Vitor is een 32-jarige tandarts die de deuren van zijn eigen praktijk sluit in Portugal om verder te gaan met zijn professionele carrière in Nederland. Dit doet hij omdat er op dit moment een overschot is aan tandartsen in Portugal en het aanbod van patiënten beperkt is. Vitor heeft vroeger in Duitsland op de lagere school gezeten dus hij is gewend om zich aan te passen aan een nieuwe taal en cultuur. Gedurende de 8 jaar ervaring die Vitor heeft mogen opdoen heeft hij te maken gehad met alle aspecten van de algemene tandheelkunde, van extracties tot orthodontie en van prothetiek tot het werken met kinderen.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K224744
  • Teamspeler
  • Vriendelijk
  • Professioneel

Persoonlijk
Vitor vindt het verschrikkelijk dat sommige mensen niet durven lachen vanwege hun gebit. Wanneer Vitor klaar is met een patiënt gaat de patiënt met een lach op zijn/haar gezicht naar huis.

Dit doet Vitor graag
Vitor heeft oprechte passie voor de tandheelkunde, hij is van mening dat je als tandarts het beste mensen kunt helpen. Ook speelt Vitor graag piano en houdt hij ervan om fit te blijven door een aantal keer per week te gaan zwemmen.

Vitor spreekt 
Portugees, Duits, Spaans, Catalaans, Frans en Engels en is B2+ Nederlands aan het leren.

Goed om te weten 
Voor Vitor is geld niet het meest belangrijk in de tandheelkunde, voor deze tandarts is het helpen van mensen waar het echt om draait.