Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
Vincenzo

Vincenzo

Italiaans, Tandarts

Tandarts

Vincenzo is een Italiaanse tandarts met een aantal jaren werkervaring. Deze heeft hij op kunnen doen in een moderne omgeving waar hij op dit moment werkt met de nieuwste apparaten en de beschikking heeft tot materialen van hoge kwaliteit. Hij werkt hier met één andere collega, dit vindt hij ook prettig. Daarnaast heeft hij, tijdens zijn studie, stage gelopen bij een aantal klinieken in Timisoara en heeft hij hier veel opgestoken over het vak.

Vincenzo heeft tandheelkunde gestudeerd aan de ‘Victor Babes University of Medicine and Pharmacy’, ook heeft hij wat aanvullende cursussen gedaan en heeft hij een workshop gevolgd voor internationale tandartsen.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K247772
  • Doorzettingsvermogen
  • Punctueel
  • Vastbesloten

Een nieuwe uitdaging in Nederland!

Nu wil Vincenzo aan het werk in Nederland en wil hij hier zijn leven verder gaan opbouwen. Waarom hij dit graag wil, is vooral om op professioneel vlak te kunnen groeien en hij verwacht hier goede kansen te hebben. Ook verwacht hij hierin veel input te krijgen van gemotiveerde collega’s. Daarnaast denkt hij hier ook een goede kwaliteit van leven te kunnen ervaren in een multiculturele omgeving, waarbij er genoeg balans is tussen zijn werk- en privéleven.

Het liefst werkt hij in een kleine, moderne kliniek dus gevestigd is in de stad. Hij heeft geen voorkeur voor een provincie, hij kent er namelijk nog niet veel.

Wie is Vincenzo?

Vincenzo omschrijft zichzelf als een vastbesloten, punctuele tandarts met veel doorzettingsvermogen. In zijn vrije tijd speelt hij graag gitaar of leert hij andere talen. Hij kan er dan ook best al een aantal spreken. Hij ziet zichzelf over vijf jaar, op professioneel vlak, gegroeid zijn en vooral zijn vaardigheden in het opereren hebben verbeterd. Ook wil hij verder komen in de endodontie. Op persoonlijk vlak wil hij graag meer tijd over hebben voor zijn familie, wil hij meer gaan sporten en wil hij ook zijn communicatieve vaardigheden gaan verbeteren

Waar Vincenzo trots op is, is dat hij zijn studie heeft kunnen afronden in het buitenland terwijl hij ook de taal aan het leren was in dit land. Dit heeft gezorgd voor moeilijke situaties, maar desondanks dit heeft hij zijn diploma wel kunnen behalen.

Talen

Vincenzo spreekt Italiaans (moedertaal), Engels (B2), Frans (B2) en Roemeens (B2).

Goed om te weten

Vincenzo heeft op dit moment een partner, echter heeft hij geen kinderen.