Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
Venelin

Venelin

Bulgaars, Tandarts

 

1 jaar ervaring
Venelin behaalde met veel plezier in de stad Sofia zijn tandartsendiploma en heeft nu 1 jaar ervaring op de teller staan. Naast zijn studie werkte hij als een tandartsassistent. Daarom heeft hij al ervaring met de volgende gebieden: orthodontie, kaakchirurgie, kindertandheelkunde, parodontologie, endodontie en conservatieve behandelingen. Momenteel werkt Venelin als tandarts in een openbaar ziekenhuis in een groot team. Hij is erg trots op zijn communicatietalent en zijn goede samenwerking met zijn patiënten. Voorkeur voor een type patiënt? Nee, hij vindt alle patiënten leuk!

Verhuizen naar Nederland
Venelin wil graag naar Nederland verhuizen. De leef- en werkomstandigheden zijn hier beter dan in Bulgarije. Daarnaast wil hij zich heel snel ontwikkelen tot een goede tandarts. Daar zijn in Bulgarije minder mogelijkheden voor. Ten slotte heeft hij hier vrienden wonen. Zijn ideale kliniek is een kleinere organisatie. Hij hoopt dat hij hier zelfstandig mag leren werken. Zijn ambities voor de komende 3 tot 5 jaar? Hij heeft er 3! Ten eerste wil hij beter leren werken met protheses. Ten tweede hoopt hij in Nederland meer te leren over conservatieve tandheelkundige therapie. Ten slotte wil hij meer vaardigheden opdoen in kaakchirurgie.

In zijn vrije tijd
Venelin houdt van hardlopen en reizen. Hij heeft nog nooit in een ander stad gewoond en gewerkt, maar hij heeft wel veel reizen gemaakt. Hij spreekt Engels op C2 niveau, Duits op A2 niveau en na de intensieve taalcursus van CareForce Nederlands op B2 niveau.

Geïnteresseerd in een kennismaking?
Neem contact op met Rob Sijberden, accountmanager, op telefoonnummer 06 27 34 47 56.

 

Eigenschappen

Kandidaat ID: K244990
  • Ijverig
  • Kan goed keuzes maken
  • Begripvol
  • Loyaal
  • Attent