Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
 

Tudor

Tudor

Tudor

Roemeense, Tandarts

Deze ervaren, loyale, empathische en patiëntgerichte tandarts is inmiddels al 20 jaar met passie als tandarts werkzaam. Hij is verliefd geworden op de algemene tandheelkunde maar ziet zijn toekomst mede door alle corruptie niet langer in Roemenië. Zijn toekomst zou hij dan ook heel graag in België verderzetten. Tudor is het type tandarts die tijd en aandacht investeert in het opbouwen van een relatie met zij patiënten. Het vertrouwen om kwalitatief goed werk te kunnen en te mogen bieden is waarom hij na al die jaren nog altijd met volle energie aan de stoel tandheelkundige zorg praktiseert.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K224747
  • Empathisch
  • Toegankelijk
  • Zachtaardig
  • Ervaren

Persoonlijk
Tudor is heel erg goed met angst patiënten. Ook werkt hij graag met ouderen en kinderen. Zijn zachtaardige karakter en aanpak en zijn duidelijke manier van communiceren dragen eraan bij dat patiënten zich snel op zijn/haar gemak voelen bij hem. Zijn focus ligt altijd op de kwaliteit van zijn werk.

Dit doet Tudor graag
Tudor is een gepassioneerd lezer. Ook gaat er hij graag op uit met de fiets of maakt hij een rondje in de sportschool. Fotografie is een andere grote hobby mede door zijn  passie heb voor het kweken van bloemen en de natuur in het algemeen.

Tudor spreekt 
Roemeens: Moedertaal
Engels: B2
Nederlands: A1
Frans: A1

Goed om te weten 
Tudor hecht enorm veel waarde aan een goed samenwerkend team. Het eindresultaat van de behandeling is naar eigen zeggen niet alleen afhankelijk van zijn kunnen, maar van het hele, goed op elkaar ingespeelde, team.