Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
Thadeu

Thadeu

Portugees, Tandarts

Thadeu is geboren in Brazilië. Hier werkte hij als ingenieur. Op zijn 31e besloot hij het avontuur op te zoeken. Hij pakte zijn koffers en vertrok naar Porto in Portugal. Daar volgde hij aan de Universidade Fernando Pessoa de opleiding Tandheelkunde en voltooide hij een master in Dental Medicine. Dat was nog niet genoeg theoretische kennis voor Thadeu! In november duikt hij namelijk weer de boeken in voor de specialisatie implantologie. Hij heeft nog geen werkervaring als tandarts.

Zijn ideale eerste werkplek?
Thadeu vindt alle facetten van tandheelkunde interessant. Hij wil zich in Nederland ontwikkelen tot een volwaardige tandarts. Zijn ideale werkplek is een grote kliniek in een middelgrote tot grote stad die makkelijk te bereiken is en waar ruimte is voor specialisatie. Met gemotiveerde patiënten die zich inzetten om de best mogelijke resultaten van hun behandeling te krijgen. Die patiënten passen immers goed bij deze zeer ambitieuze tandarts.

Geïnteresseerd in een kennismaking?
Neem contact op met Rob Sijberden, accountmanager, op telefoonnummer 06 27 34 47 56 of vraag hieronder eenvoudig een uitgebreid profiel op.

 

 

Eigenschappen

Kandidaat ID: K245169
  • Creatief
  • Eerlijk
  • Loyaal
  • Oprecht
  • Respectvol