Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
 

Thabit

Thabit

Thabit

Zuid-Afrikaans, Tandarts

Deze hardwerkende, Zuid-Afrikaanse tandarts heeft al 19 jaar ervaring en heeft al 1,5 jaar in Nederland gewerkt. Thabit wil zich nu voorgoed gaan settelen in Nederland met zijn vrouw en 4 kinderen. Hij beheerst de Nederlandse taal goed en heeft zeer ruime ervaring op verschillende gebieden van de tandheelkunde.  

Eigenschappen

Kandidaat ID: K225059
  • Vrolijk
  • Toegewijd
  • Gedisciplineerd

Persoonlijk
Thabit heeft voorheen met veel plezier in Nederland gewerkt en wil nu graag terugkeren om een betere en stabielere toekomst te bieden aan zijn gezin.

Dit doet Thabit graag
Op mijn vraag wat zijn hobby’s zijn moet hij hard lachen… “Ik heb 4 kinderen!” roept hij, “Ik heb geen tijd voor hobby’s!” Maar hij onderneemt graag dingen met zijn gezin. Samen naar het park, naar het strand of een mooie fietstocht maken. 

Thabit spreekt 
Vloeiend Zuid-Afrikaans en Engels. Nederlands op B2 niveau.

Goed om te weten 
In 2010 werd Thabit de eerste Zuid-Afrikaanse, opgeleide parodontoloog die met succes het specialistische MRD- onderzoek in parodontologie aan het prestigieuze Royal College of Surgeons of Edinburgh heeft afgerond. Dit werd later nog beloond door verkozen te worden als ‘Fellow’ van het Royal College als erkenning voor zijn klinische prestaties. 

Thabit heeft zeer uitgebreide onderwijservaring (menselijke anatomie, orale microbiologie, orale en maxillofaciale radiologie, orale geneeskunde en parodontologie) en haalt hier veel voldoening uit. 

Thabit voert complexe parodontale en implaatchirurgische therapie uit met behulp van de nieuwste technieken.

Thabit is beschikbaar vanaf juli 2020.