Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
Diana

Diana

Roemeense, Tandtechnicus

Tandtechnicus 

Al sinds 2010 werkt ze als tandtechnicus K&B en heeft inmiddels al de nodige ervaring. Diana is een positieve tandtechnicus die zich in de loop der jaren gespecialiseerd heeft binnen haar vakgebied. Denk hierbij aan specialisaties in opbakporseleinen als Vita Lumex, Shofu, Noritake, Ivoclar, Heraeus en het inkleuren van monolithische kronen. Ze is hierbij erg zelfstandig en werkte dan ook in haar eentje in een praktijk. Dit was mogelijk omdat de organisatie waar ze werkzaam was, een moderne en goed uitgeruste praktijk had met goed gereedschap.  

Eigenschappen

Kandidaat ID: K246766
  • Cliënt staat centraal
  • Efficiënt werken
  • Een goede dosis verantwoordelijkheidsgevoel
  • Prettige persoonlijkheid

Op naar een nieuwe uitdaging in Nederland!

Diana vindt haar vak leuk, maar zou graag samen met collega’s werken. Toen ze alleen werkte, miste zij de mensen om haar heen. Ze wil graag naar Nederland, omdat de zorg hier serieuzer wordt genomen en ze hier meer gestructureerd te werk kan gaan. In Roemenië is een vast contract niet zo vanzelfsprekend als in Nederland en ook is de werk/ privé verhouding niet al te goed. Ze ziet zichzelf graag werken in een moderne organisatie die goed is uitgerust met apparatuur. Diana heeft geen 9 tot 5 mentaliteit, maar zou wel graag volgens een rooster werken. Haar voorkeur gaat uit naar een functie in het zuiden van Nederland.  

Wie is Diana?

Diana is een tandtechnicus K&B die het meeste energie en voldoening haalt uit tevreden cliënten. Als een cliënt haar vertelt dat zijn of haar leven is veranderd door de behandeling, ziet ze dit als het grootste compliment dat ze kan krijgen. Ze is creatief, werkt efficiënt en heeft een goed verantwoordelijkheidsgevoel. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om te schilderen en op reis te gaan, nieuwe plekken ontdekken vindt ze fantastisch. Daarbij houdt ze ervan om naar concerten en theaters te gaan om een mooie voorstelling bij te wonen. Diana heeft een partner waar ze mee samenwoont.  

Talen

Diana spreekt Engels op B1 niveau en is Nederlands aan het leren. Roemeens spreekt ze uiteraard vloeiend. 

Geïnteresseerd in een kennismaking?

Neem contact op met Rob Sijberden, accountmanager, op telefoonnummer 06 27 34 47 56.

Rob
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Rob
  • +31627344756