Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
Sam

Sam

Zweeds, Tandarts

Tandarts

Vanaf 2015 mag hij zich tandarts noemen. Hij studeerde ‘Doctor of Dental Surgery’ aan de Lithuanian University of Health Sciences (Litouwen). Deze universiteit zit in een ziekenhuis dus hij heeft tijdens zijn studie tijdens praktijklessen al kunnen oefenen met echte patiënten. Tijdens deze praktijklessen assisteerde hij en zijn klasgenoten elkaar. Verschillende behandelingen kwamen hierbij aan bod. Denk aan kindertandheelkunde, prothesewerk, endodontie en orthodontie. Na zijn studie heeft hij cursussen gevolgd voor behandelingen met bange kinderen, panorama (opg) röntgen en voor het tandheelkundig programma wat ze op zijn werk gebruikten. In zweden heeft hij vijf jaar gewerkt als tandarts. Hier heeft hij met traditionele apparatuur gewerkt, maar niet het meest moderne. Hij zou graag met modernere apparatuur werken.

 

Eigenschappen

Kandidaat ID: K247034
  • Gedreven
  • Respectvol
  • Makkelijk in de omgang
  • Sportief

Op naar een nieuwe uitdaging in België!

Sam heeft het leuk gehad in Zweden, maar merkt dat het leven hier toch niet helemaal bij hem past. Hij heeft als toerist meerdere malen een trip gemaakt naar België en Nederland. Beide landen bevielen hem erg goed. Vooral de bereikbaarheid vindt hij een enorm pluspunt. In Zweden is het moeilijker om te reizen, denk hierbij aan de langere afstanden. Ook heeft hij kennis opgedaan van de werk/privé balans in België, dit spreekt hem erg aan. Hij ziet zichzelf wel werken in de regio van Antwerpen.  

Wie is Sam?

Sam is makkelijk in de omgang en kan het vrijwel altijd met iedereen vinden. Hij vindt respect belangrijk en is open minded. In een grotere groep zou hij zichzelf niet op de voorgrond plaatsen, maar zou hij degene zijn die neutraal staat, maar wel zijn zegje doet. Hij is erg sociaal en houdt ervan om sportief bezig te zijn. Sporten die hij graag beoefend zijn bijvoorbeeld; Tennis, badminton en tafeltennis. De wereld bekijken en reizen is ook iets wat hij erg graag doet. Hij ziet dit ook als hobby, maar kan er ook van genieten in het weekend met vrienden te zijn en een goede film op Netflix te kijken.  

Goed om te weten

Sam is bezig met het regelen van zijn registratie voor België.  

Geïnteresseerd in een kennismaking?

Neem contact op met Rob Sijberden, accountmanager, op telefoonnummer 06 27 34 47 56.

Rob
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Rob
  • +31627344756