Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
Izabela

Izabela

Pools, Tandarts

Tandarts

Izabela is een ervaren algemeen tandarts die al een hele tijd in het vak zit en veel werkervaringen heeft in verschillende landen. Na haar studie tandheelkunde is ze gaan werken in haar geboorteland, Polen, waarna ze in 2005 naar het Verenigd Koninkrijk is verhuisd. Na met veel plezier hier te hebben gewerkt, trok het avontuur haar in 2017 naar Scandinavië. Nu is Izabela toe aan een nieuwe fase in haar leven en zou ze dolgraag naar Nederland komen!

Izabela heeft verschillende aanvullende cursussen gedaan, zoals het behandelen van patienten met een Cerec, het uitvoeren van complexe endo’s en het prepareren en plaatsen van facings. Ook al heeft ze een brede kennis, ze vindt het belangrijk en leuk zich te blijven ontwikkelen in de digitale tandheelkunde.

Op dit moment werkt Izabela nog in een middelgrote organisatie in Oslo, waar ze in een leuk team werkt met fijne collega’s. Zij werkt daar in een praktijk voor algemene tandheelkunde met een team die bestaat uit verschillende disciplines. Ze werkt hier zonder een assistent(e), dit vindt zij minder fijn en is dan ook zeker een wens wanneer ze in Nederland gaat werken!

Eigenschappen

Kandidaat ID: K247106
  • Meertalig
  • Gefocust
  • Professioneel

Op naar een nieuwe uitdaging in Nederland!

Izabela is trots op het feit dat, wanneer zij iets wilt bereiken, dit haar ook vaak lukt. Het werken in Nederland is dan ook een mooie, nieuwe fase in haar leven en ze is vastbesloten om hier volledig voor te gaan. In Oslo stopt zij namelijk eind september 2022 met haar tandheelkundige werkzaamheden, om zich de komende maanden volledig te focussen op het leren van de Nederlandse taal. Ze heeft een voorkeur voor een praktijk in een middelgrote stad, maar kijkt ook graag hierbuiten.

Wie is Izabela?

Izabela is een ervaren, gemotiveerde en trotse tandarts waarbij familie voor haar op nummer één staat en zij deze graag wilt ondersteunen. Zij is alleenstaand en heeft een zoon van 22 jaar oud. Een aantal kernkwaliteiten van haar zijn; ze heeft moed, ze is onafhankelijk, ze is empathisch en toegewijd aan waar ze mee bezig is.

Talen

Izabela spreekt veel verschillende talen en is hierdoor voor veel patiënten toegankelijk. De talen die Izabela spreekt zijn; Pools, Engels, Zweeds, Noors en Duits. Op dit moment volgt Izabela onze Nederlandse taaltraining.

Geïnteresseerd in een kennismaking?

Neem hieronder contact op met Liliana, en kijk of deze kandidaat wellicht bij uw organisatie past!

Liliana
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Liliana

Liliana is geboren en opgegroeid in Peru en heeft daar het grootste deel van haar leven gewoond. Ze heeft een korte periode in Spanje gewoond, maar is voor de liefde naar Nederland gekomen! Ze woont nu in Amersfoort waar ze het erg leuk en gezellig vindt. In Peru heeft ze als advocate en als mediator gewerkt en later in Nederland als recruiter waardoor ze de nodige ervaring heeft binnen haar vak. In haar vrije tijd vind ze het lekker om te gaan zwemmen en om te boksen om de dag goed af te sluiten.

  • +31 627 893 876