Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
Ion

Ion

Roemeens, Tandarts

Tandarts

Ion deed de opleiding tot tandarts en heeft daarbij de postdoctorale opleiding endodontie bij RCC endodontics gedaan. Ook heet hij verschillende cursussen gevolgd, heeft hij congressen en symposiums over verschillende tandheelkundeonderwerpen bijgewoond en is hij lid van de Stichting Orale Revalidatie. Hij merkt, ondanks zijn brede interesse, dat hij vooral erg geïnteresseerd is in endodontie. Dit kwam hij dan ook regelmatig tegen op zijn werk, waar hij werkte met VDW en Woodpecker apparatuur. Daarbij heeft hij met verschillende soorten tandheelkundige microscopen en lasers gewerkt. Bovendien had hij toegang tot een fysio dispenser, een piezotome, chirurgische implantaatkit en osseaugmentatie materialen.

 

Eigenschappen

Kandidaat ID: K245815
  • Gemotiveerd
  • Gedreven
  • Veerkrachtig
  • Sportief

Op naar een nieuwe uitdaging in België!

Ion is erg trots op zijn endodontie carrière en is blij dat hij zijn vak heeft kunnen uitvoeren met moderne technologie. De reden dat Ion naar België wil verhuizen is dan ook niet de apparatuur, maar de sociale zekerheid en het tekort dat België aan tandartsen heeft. Hij denkt dat hij hier betere zorg kan leveren. Hij ziet zichzelf graag in een wat grotere organisatie werken omdat hij graag met moderne technologie werkt en daar meerdere endodontie patiënten verwacht te treffen. Daarbij zou hij graag patiënten ontvangen voor implantaten. Zijn laatste werkgever was een grote organisatie waarbij hij te maken heeft gehad met een tandtechnisch laboratorium, 3ShapeTrios introrale scanners, radiologie met cbct en een fotostudio.

Wie is Ion?

Ion vindt het erg belangrijk goede kwaliteit zorg te leveren. Hij krijgt hier een goed gevoel van en gaat hier ook echt voor. Hij is flexibel en altijd gemotiveerd, dit is te zien in zijn werkwijze.

In zijn vrije tijd vindt hij het leuk om aan gymnastiek te doen en hij is groot fan van zwemmen en fietsen.

Talen

Ion spreekt op dit moment Engels op B2 niveau en Roemeens is zijn moedertaal. Hij spreekt geen Nederlands, maar is wel bereid dit te leren.

Geïnteresseerd in een kennismaking?

Neem contact op met Rob Sijberden, accountmanager, op telefoonnummer 06 27 34 47 56.