Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
Dominykas

Dominykas

Litouws, Tandarts

Tandarts

Al tijdens zijn studie ‘general dentistry’ was hij gemotiveerd om altijd stages te vinden tijdens de schoolvakanties. Zijn doel was hierbij om ook tijdens zijn vakantie te blijven leren. Dit was vaak lastig omdat veel organisaties bang waren om mensen zonder licentie aan te nemen. Zijn stages waren meestal assistent functies. Dit heeft hij merendeel van zijn vakanties gedaan en tijdens zijn laatste jaar deed hij dit parttime. Buiten zijn diploma in general dentistry heeft hij verschillende algemene, en specialistische conferenties bijgewoond. Na zijn studie is hij gaan werken bij een tandheelkundige organisatie die van de overheid is. Dit zorgde ervoor dat hij een stabiele “patientenflow” had en een breed scala aan patiënten heeft behandeld. De stabiele flow zorgde er wel voor dat de wachtlijsten soms lang konden worden, de ietwat gedateerde apparatuur hielp daar niet bij.  

 

Eigenschappen

Kandidaat ID: K246967
  • Mens-georiënteerd
  • Gedreven
  • Sociaal
  • Positief gestemd

Op naar een nieuwe uitdaging in Nederland!

Dominykos is erg enthousiast over Nederland, hij vindt het in zijn algemeenheid een leuk land. Het feit dat het relatief klein is, net als zijn geboorteland, vindt hij leuk. Hij heeft kennis gekregen van het tekort aan tandartsen in Nederland en vind het interessant om dit met zijn hulp op te kunnen vullen. De werk/privé verhouding spreekt hem aan en het feit dat, over het algemeen, de apparatuur hier wat moderner is ook. Hij ziet zichzelf dan ook graag werken in een organisatie waar hij nieuwe tandheelkundige technologieën kan leren kennen.  

Wie is Dominykos?

Dominykos is een gemotiveerde kandidaat die open en mens-georiënteerd in het leven en werkveld staat. Hij vindt het belangrijk dat er op het werk een goede relatie tussen collega’s is, omdat hij gelooft dat dit aan het einde van de streep in betere zorg resulteert. Hij is een positief persoon die daarbij wel realistisch is.

In zijn vrije tijd gaat hij graag naar de bioscoop om een goede film te kijken. Hij houdt van hiken en joggen, dit doet hij het liefste overal ter wereld want hij reist erg graag. Voordat hij kennis maakte met de tandheelkunde heeft hij op een kunstschool gezeten, kunstenaar is hij nooit geworden, maar de interesse in tekenen en grafisch design is nooit weg gegaan.  

Talen

Dominykos spreekt erg goed Engels (C2 niveau). Dominykos is in het bezit van een A2 certificaat Nederlands en is op dit moment in Nederland om via de Care Force Language Academy opgeleid te worden tot B2+ niveau.

Geïnteresseerd in een kennismaking?

Neem contact op met Rob Sijberden, accountmanager, op telefoonnummer 06 27 34 47 56.