Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
Catalina

Catalina

Roemeens, Tandarts

Tandarts

Catalina heeft haar opleiding tot tandarts in Roemenië gevolgd en is vorig jaar afgestudeerd. Momenteel doet ze werkervaring op. In de praktijk waar ze momenteel werkt, helpt ze haar patiënten met veel voldoening. Haar dag is pas geslaagd als de patiënten tevreden naar huis gaan. Ze is ambitieus en wil zichzelf graag verder ontwikkelen in haar vakgebied. Catalina ziet zichzelf als een echte allrounder met als doel om in de toekomst zelf haar behandelplannen op te stellen.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K247236
  • Empathisch
  • Sociaal
  • Professioneel
  • Veerkrachtig

Op naar een nieuwe uitdaging in België!

Catalina heeft het erg naar haar zin in de kliniek in Roemenië, maar haar echtgenoot heeft een baan in België geaccepteerd. Hierdoor is Catalina op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ze wil graag werken in een kliniek waar collegialiteit hoog in het vaandel staat en waar hulp vragen algemeen geaccepteerd wordt. Zowel de goede levenskwaliteit als de betere werkomstandigheden zijn wezenlijke redenen voor Catalina om, samen met haar man, een heel nieuw leven op te bouwen in België. Ze zou graag willen werken in een middelgrote tot grote organisatie. Het liefst werkt Catalina in een omgeving waar ze ruime ervaring kan opdoen. Een kliniek waar inzet, hard werken en het blijven ontwikkelen gewaardeerd èn beloond wordt, dat is het ideaalbeeld van Catalina.

Wie is Catalina?

Catalina is een jonge, energieke en spontane dame. Ze komt uit een echte “artsenfamilie”. Van jongs af aan wilde ze al graag tandarts worden en ze heeft dus van haar droom haar werk gemaakt. Catalina is getrouwd, heeft 2 katten en kijkt uit naar een nieuwe challenge. Sportief gezien houdt ze van een balletje slaan, maar ze geniet ook van reizen samen met haar man.

Talen

Catalina spreekt op dit moment Frans op B1 niveau, Engels op C1 niveau en ook nog Spaans en Roemeens.

Geïnteresseerd in een kennismaking?

Neem hieronder contact op met Cliff Nijssen, accountmanager, en kijk of deze kandidaat wellicht bij uw organisatie past!

Cliff
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Cliff
  • +31611373238