Andreea

Andreea

Roemeens, Tandarts

Tandarts

Gemotiveerd als ze is heeft Andreea zich tijdens haar studievakanties vooral bezig gehouden met vrijwilligerswerk bij verschillende tandheelkundige organisaties. Daar heeft ze de kans gekregen veel verschillende procedures te leren kennen op verschillende manieren. Na haar studie tot tandarts heeft zij een specialisatie gedaan tot dento-alveolair chirurg. Tijdens deze specialisatie heeft zij gewerkt als tandarts in een private organisatie. De organisatie waar zij het laatst werkzaam is geweest is een grote organisatie. Hier werkt ze met het CAD-CAM systeem, een tandheelkundig laboratorium, een tandheelkundige scanner, een fysiosdispenser en een piëzotome voor chirurgische ingrepen. 

Eigenschappen

Kandidaat ID: K246698
  • Empathisch
  • Sociaal
  • Professioneel
  • Veerkrachtig

Op naar een nieuwe uitdaging in Nederland of België!

De grootste reden dat Andreea ervoor kiest een nieuw leven te starten in Nederland of België, is het school- en zorgsysteem en de manier waarop kinderen hier worden opgevoed. Ze heeft kinderen en zij wil deze graag een goede toekomst bieden. Andreea zou graag in een organisatie werken met meer dan één dokter. Endodontie geniet niet haar voorkeur, ze zou dan ook graag een endodontist als collega hebben, zodat zij zelf deze behandelingen niet uit hoeft te voeren. Een moderne en digitale organisatie heeft haar voorkeur.  

Wie is Andreea?

Andreea staat bekend als empathische vrouw die goed met de patiënten om kan gaan. Tijdens de omgang met patiënten en collega’s weet zij haar professionaliteit te behouden wat ervoor zorgt dat zij een prettig persoon is om mee te werken. Veerkrachtig is ook een van haar eigenschappen, hiermee past ze zich makkelijk aan in verschillende situaties. In haar vrije tijd vindt Andreea het heerlijk om te hiken en nieuwe plekken te ontdekken.

Talen

Andreea spreekt goed Engels (B2) en Roemeens is haar moedertaal. Ze spreekt nog niet goed Nederlands, maar is dit aan het leren.  

Geïnteresseerd in een kennismaking?

Neem contact op met Rob Sijberden, accountmanager, op telefoonnummer 06 27 34 47 56.

   Vragen?
Andreea
Heeft u een vraag?