Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
Takis

Takis

Grieks , Tandtechnicus

Tandtechnicus/ tandheelkundige ontwerper

Takis is een ervaren tandtechnicus, hij brengt namelijk 35 jaar aan ervaring met zich mee. Hiervan heeft hij 15 jaar in de digitale tandheelkunde gewerkt met CAD/CAM. Daarbij was hij ook nog praktijk trainer voor tandtechnisch medewerkers.  Zijn specialiteiten liggen dan ook echt bij digitaal gestuurde oplossingen op tandheelkundig gebied, zowel voor in praktijken als laboratoria. Het communiceren met cliënten behoort ook tot een van zijn kwaliteiten. Kortom een echte allrounder. 

Eigenschappen

Kandidaat ID: K246639
  • Kwaliteit gericht
  • Veerkrachtig
  • Optimistisch
  • Sociaal
  • Gemotiveerd

Op naar een nieuwe uitdaging in Nederland!

Takis heeft een goede indruk van Nederland en heeft er ook vrienden wonen. De kwaliteit van het leven en de mate waarop alles goed geregeld is, spreekt hem ontzettend aan. Het soort organisatie waar hij zou willen werken is vooral modern, de grootte maakt hem eigenlijk niet uit. Hij is op dit moment werkzaam in een team van 14 personen, maar hij geeft aan dat hij het ook leuk vindt om te werken in een grotere of kleinere organisatie. Hij wil graag blijven leren en zo nieuwe expertise te verkrijgen. 

Wie is Takis?

Takis is een erg optimistisch en positief persoon. Zijn veerkracht is groot en hij vindt het belangrijk dat mensen hem kunnen vertrouwen, hij is dan ook erg stabiel. Hij is altijd opzoek naar de betere versie van zichzelf en is dan ook erg gemotiveerd om altijd de beste kwaliteit te leveren. Hij heeft een vrouw en volwassen kinderen. In zijn vrije tijd vindt hij het prachtig om landschapsfoto’s te maken, musicals te bezoeken en in de zomer met zijn vrienden te gaan vissen. Daarbuiten vindt hij het op een vrije dag heerlijk om ‘s avonds met vrienden een bar te bezoeken en met goede muziek een lekkere wijn te drinken.  

Talen

Takis spreekt goed Engels (B2) en Grieks (Native). Ook kan hij Duits, dit is wel echt de basis (A1). 

Goed om te weten

Takis start met de komende taalgroep van de Care Force Language Academy!

Geïnteresseerd in een kennismaking?

Neem contact op met Rob Sijberden, accountmanager, op telefoonnummer 06 27 34 47 56.

Rob
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Rob
  • +31627344756