Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen

Stelian

Stelian

Stelian

Roemeens, Tandarts

Deze tandarts is afgelopen jaar aan een van de beste  tandheelkundige universiteiten van Roemenië afgestudeerd en is al begonnen met het leren van de Nederlandse taal. Stelian is erg enthousiast over Nederland en wil samen met zijn vriendin Raluca (ook tandarts), graag zijn professionele carrière in Nederland voortzetten. Stelian heeft al werkervaring opgedaan tijdens zijn opleiding en is gepassioneerd over de  tandheelkunde. Voor op de lange termijn heeft deze tandarts een speciale interesse in chirurgie, implantologie en prothetiek.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K243987
  • Leergierig
  • Patiëntgericht met een grote focus op de patiënt relatie
  • Gecommitteerd

Persoonlijk
Wilde al sinds zijn 14e arts worden. Deed twee toelatingsexamen (geneeskunde en tandheelkunde) en slaagde voor tandheelkunde. Is hierdoor tandheelkunde te gaan studeren. Dit bleek achteraf de beste keuze. Hij heeft de opleiding met veel plezier doorlopen en kijkt heel positief naar zijn toekomst als tandarts in Nederland.

Dit doet Stelian graag
Lezen; films of series kijken, FIFA, hiken en voetballen

Stelian spreekt 
Roemeens, Engels (vloeiend), Duits (zeer goed) en leert Nederlands op B2+ niveau.

Goed om te weten 
Stelian zal samen met zijn vriendin (Raluca) de stap naar Nederland maken. Het is dan ook belangrijk dat beide kandidaten bij elkaar in de regio kunnen gaan werken.
Een voorkeur qua regio en praktijk hebben deze beide kandidaten niet.