Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
Stefan

Stefan

Roemeens, Tandtechnicus

Tandtechnicus

Stefan is een goed geschoolde, allround, ervaren tandtechnicus met een passie voor zijn vak. Hij heeft gestudeerd aan de Western University “Vasile Goldis” of Arad (Romania), Faculty of Dentistry en aan de Dental Technical School. Tijdens het eerste en tweede jaar van zijn studie heeft hij gewerkt bij een laboratorium om, naast zijn studie, goede werkervaring op te doen. Ook heeft Stefan enkele aanvullende opleidingen gedaan waaronder een Webinar over het gebruik van CAD-CAM, bijscholing voor bepaalde operaties en een Webinar over het werken met keramieken. Stefan heeft ook Rechten gestudeerd, heeft zijn master afgerond voor “Comparative Law” en heeft cursussen voor het leren van de Spaanse taal gevolgd.

Waar Stefan trots op is, is dat hij in zijn 2e en 3e jaar klassenvoorzitter was geweest en dat hij een volledige metalen brug heeft kunnen aanbrengen van vier elementen. Op dit moment werkt Stefan voor een Duitse organisatie in een klein lab, hier werkt hij samen met 3 collega’s. Echter werken zij hier met verouderde technologie en merkt Stefan dat ervaren tandtechnici vaak niet hun kennis willen delen met de jongere tandartsen- en technici.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K247093
  • Allround
  • Communicatief sterk
  • Veel kennis

Een nieuwe uitdaging in Nederland!

Stefan wilt zijn werk graag voortzetten in het buitenland om de sfeer en de culturen die Nederland heeft. Nederlanders staan over het algemeen voor alles open, er is in Nederland een goed salaris te verdienen en het land ligt aan de zee. Ook is Nederland een land wat goed ontwikkeld is, goede scholen, ziekenhuizen en wegen heeft.

Daarnaast ligt Nederland natuurlijk in Europa en is dit land gelegen aan andere landen als België, Duitsland en Frankrijk. Doordat het in Europa ligt, is het mogelijk voor Stefan om gemakkelijk zijn familie in Roemenië te bezoeken of dat de familie naar Nederland komt.

Wie is Stefan?

Stefan omschrijft zichzelf als een tandtechnicus met goede communicatieve vaardigheden. In zijn vrije tijd gaat hij het liefst koken, vissen en kamperen. Ook vindt hij films, muziek en musea heel interessant. Een aantal ontwikkelpunten van Stefan zijn dat hij gezonder moet gaan leven en meer moet oefenen met de modernere technologie om zijn professionele vaardigheden te verbeteren. Ook wilt hij graag een vaste, goed betaalde baan vinden om uiteindelijk met zijn partner te kunnen trouwen en een familie te starten.

Talen

Stefan spreekt Roemeens, Spaans, Italiaans, Engels, Frans op minimaal niveau en hij is begonnen met het leren van de Nederlandse taal.

Goed om te weten

Stefan staat open voor veel verschillende uitdagingen en werkplekken, al prefereert hij wel een groot bedrijf om bij te werken.

Geïnteresseerd in een kennismaking?

Neem hieronder contact op met Rob, en kijk of deze kandidaat wellicht bij uw organisatie past!

Rob
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Rob
  • +31627344756