Stefan

Stefan

Roemeens, Tandarts

Tandarts

Stefan is geboren in Brasov-Roemenië, regio Transsylvanië. Hij is 32 jaar oud met 4 jaar werkervaring als tandarts. Hij wil zijn carrière ontwikkelen en een beter leven hebben. Toen hij wist dat in Nederland krijgt hij minimaal 25 vakantiedagen begint hij te glimlachen, want in de afgelopen 4 jaar heeft hij slechts 7 vakantiedagen gehad, vertelde hij.

Stefan is een zeer gedrevene Tandarts. Hij zet vooral graag protheses, en hij was blij om te zien dat zijn patiënten beginnen zelfs te huilen omdat ze een nieuw gebit krijgen. Hij is erg blij om mensen te helpen. Hij werkte in een tandartspraktijk met één stoel waar hij de enige tandarts was, dus moest hij van alles doen. Hij heeft bijna uitsluitend generalistisch werk gedaan (bruggen, vullingen, kunstgebitten, reinigingen, wortelkanalen, bleken, extracties, enz.).

Eigenschappen

Kandidaat ID: K248149
  • Zeer ambitieus
  • Gestructureerd
  • Avontuurlijk

Een nieuwe uitdaging in Nederland!

Hij zoekt een gezellige werkomgeving waar junioren en senioren samenwerken. Jongere collega's barsten van de energie, terwijl senior collega's natuurlijk veel ervaring hebben en daar kan hij veel van leren, terwijl hij geniet van de werkurenmomenten.

Wie is Stefan?

Stefan wordt door zijn nichtje geïnspireerd om Tandarts te worden, ze is zelf Tandarts en ze werkt in Frankrijk. Hij is ambitieus en vastberaden. Stefan houdt van lezen, naar de sportschool gaan, luisteren veel naar muziek, doet aan kickboksen en wandelen.

Talen

De moedertaal van Stefan is Roemeens. Hij spreekt Engels op C1 niveau, Frans op B1 niveau en (nog) een beetje Nederlands.

Goed om te weten

Op dit moment is Stefan bezig via de Care Force Language Academy om opgeleid te worden tot het spreken, lezen en schrijven van de Nederlandse taal op B2+ niveau.

Geïnteresseerd in een kennismaking?

Neem contact op met Annemiek Gockel, accountmanager, op telefoonnummer +31(6) 27344756

Stefan
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Liliana

Liliana is geboren en opgegroeid in Peru en heeft daar het grootste deel van haar leven gewoond. Ze heeft een korte periode in Spanje gewoond, maar is voor de liefde naar Nederland gekomen! Ze woont nu in Amersfoort waar ze het erg leuk en gezellig vindt. In Peru heeft ze als advocate en als mediator gewerkt en later in Nederland als recruiter waardoor ze de nodige ervaring heeft binnen haar vak. In haar vrije tijd vind ze het lekker om te gaan zwemmen en om te boksen om de dag goed af te sluiten.

   Vragen?
Stefan
Heeft u een vraag?