Silda

Silda

Duitse, Tandarts

Tandarts

Silda heeft haar studie afgerond in juni 2023 aan de Friedrich-Alexander universiteit in Duitsland. Ze heeft in haar studie ervaring opgedaan op de Universiteit als algemeen tandarts. Silda is een veelbelovende tandarts met een frisse kijk op tandheelkunde en een sterke ambitie om te groeien.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K265770

Op naar een nieuwe uitdaging!

Silda is op zoek naar een goede tandartspraktijk waar ze zichzelf verder kan ontwikkelen. Ze heeft een sterke voorkeur voor werken in de omgeving van de randstad. Haar ambitie, enthousiasme en bereidheid om te groeien als tandarts maken haar een waardevolle aanwinst voor elke tandartsenpraktijk. Als u op zoek bent naar een vrolijke, gepassioneerde beginnende algemeen tandarts die klaar is voor een nieuwe uitdaging, dan is Silda de juiste kandidaat voor u.

Wie is Silda??

Silda wordt gekenmerkt door haar actieve houding, passie voor haar werk, precisie en vriendelijkheid. Haar hobby's omvatten fitness, reizen en lezen. Sterke punten: Vrolijk, professioneel, gefocust op de patiënt, een verbinder en punctueel. Persoonlijke situatie: Silda woont samen met haar vriend in Amsterdam.

Talen

Silda spreekt meerdere talen, waaronder Duits (moedertaal), Arabisch op C1 niveau, Engels op C1 niveau en Nederlands op B1 niveau.

Goed om te weten!

Silda is momenteel bezig met een taalcursus en is snel inzetbaar.

   Vragen?
Silda
Heeft u een vraag?