Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
 

Sergiu

Sergiu

Sergiu

Roemeense, Tandarts

Sergiu is een Roemeense tandarts met vier jaar werkervaring. In 2015 is Sergiu afgestudeerd aan de ‘Grigore T. Popa’ Universiteit in Roemenië. Naast zijn studie heeft hij de laatste vier jaar gewerkt als assistent. Dit maakt dat Sergiu al acht jaar gewerkt heeft in tandartspraktijken. Nu hij een ervaren tandarts is, wil hij graag verder met zijn carrière in een ander land waar er meer kansen zijn voor tandartsen. Hij kijkt uit naar een toekomst waarin hij ruim van tevoren weet wanneer, hoe laat en hoe veel hij moet werken. Zelf is Sergiu al meerdere keren in Nederlands geweest en hij is zeker van het feit dat Nederland hem kan geven waar hij aan toe is.
Gedurende zijn ervaring heeft Sergiu verschillende tandheelkundige behandelingen verricht. Zo heeft hij ruime ervaring in de prosthodontie, endodontie, cosmetische tandheelkunde en chirurgie.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K225138
  • Serieus
  • Collegiaal
  • Praktisch

Persoonlijk
Sergiu is helemaal klaar met Roemeense patiënten die pas naar de tandarts gaan wanneer ze ondragelijke pijn hebben aan hun gebit. Hij telt de dagen af totdat hij mag beginnen in een Nederlandse praktijk waar de patiënten de tandarts respecteren

Dit doet Sergiu graag
Sergiu reist graag. Hij is in vele landen geweest, maar voelt zich het meest op zijn gemak in de Nederlandse cultuur.

Sergiu spreekt 
Roemeens en Russisch vloeiend, Engels op een hoog niveau en is B2+ Nederlands aan het leren.

Goed om te weten 
Sergiu kan niet wachten totdat hij kan beginnen in een Nederlandse praktijk. Hij gaat zelfs al in januari naar Nederland om zich voor te bereiden op de taalcursus.