Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
 

Rumi

Rumi

Rumi

Bulgaars, Tandarts

Rumi wilde al sinds ze een klein meisje was tandarts worden en genoot altijd van de controles, waarschijnlijk omdat ze het geluk had geen gebitsproblemen te hebben. Ze had alleen een orthodontische behandeling en haar orthodontist inspireerde haar om tandarts te worden, zoals zij op een dag iemand anders wil inspireren. Op de middelbare school leerde ze in het Spaans, ze sloot zich aan bij een theatergroep en ze won vele taalwedstrijden.

Ze studeerde aan de Medische Universiteit van Sofia waar ze haar man, Filip, ontmoette die ook tandarts is. De laatste drie jaar werkte ze als tandartsassistent, wat haar hielp om nuttige vaardigheden te leren en haar meer georganiseerd te maken. Het jaar 2018 was een groot jaar voor Rumi: ze studeerde af, trouwde en beviel van hun dochtertje. Daarna is ze gaan werken als tandarts.

Rumi is geïnteresseerd in weefselregeneratie en na het volgen van verschillende cursussen is ze de PRP-therapie gaan gebruiken in haar praktijk.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K225101
  • Toegeweid
  • Teamspeler
  • Communicatief

Persoonlijk
Rumi is zeer flexibel, extravert en ze houdt van interactie met mensen, wat haar helpt om contact te maken met patiënten. Ze is warm en zeer geruststellend, en doet altijd haar best.

Dit doet Rumi graag
Rumi houdt ervan om nieuwe dingen te leren, vrije tijd buiten door te brengen, wintersporten. Gezinsharmonie en een vriendelijke werkomgeving zijn voor haar belangrijk.

Rumi spreekt 
Bulgaars (moedertaal), Engels en Spaans (vloeiend), Nederlands B1, op weg naar B2+

Goed om te weten 
Samen met Filip zijn ze op zoek naar een betere omgeving voor hun gezin en hun professionele ontwikkeling. Ze willen samen werken maar dat is geen harde eis.