Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
Rita

Rita

Portugees, Tandarts

Persoonlijk
Rita studeerde tandheelkunde aan de universiteit van Coimbra. Ze heeft enige werkervaring als algemeen tandarts. Ze werkt sinds 2018 in verschillende kleine praktijken in Portugal, waar ze werkte met 1 tandartsassistent en had daardoor veel verantwoordelijkheid. Ze is trots op de band die ze heeft opgebouwd met haar patiënten. Naast tandheelkunde is ze ook geïnteresseerd in implantologie, chirurgie en endodontie. Voor implantologie heeft ze al een theoretische cursus behaald. In Nederland hoopt ze nog meer theoretische kennis op te doen en deze kennis in de praktijk te brengen.

Haar ideale situatie
Rita is per direct beschikbaar en zoekt een fulltime baan in loondienst. Ze wil graag werken bij een praktijk waar ze veel kan leren en zich verder kan specialiseren. Leuke collega’s en een fijne werksfeer zijn voor haar ook belangrijk. Ze is zelf positief ingesteld en zal haar nieuwe collega’s met een glimlach verblijden.

Goed om te weten
Rita spreekt vloeiend Portugees en Engels en beheerst Nederlands op B2 niveau. Ze spreekt ook een beetje Spaans en Italiaans. Haar BIG-registratie is aangevraagd.

Geïnteresseerd in een kennismaking?
Neem contact op met Rob Sijberden, accountmanager, op telefoonnummer 06 27 34 47 56.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K243317
  • verantwoordelijk
  • sociaal
  • leergierig
  • vriendelijk
  • oplossingsgericht
Rob
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Rob
  • +31627344756