Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
Razvan

Razvan

Roemeens, Tandarts

Razvan heeft zijn opleiding tandheelkunde afgerond aan de ‘Carol Davila’ universiteit in Boekarest. Sindsdien heeft Razvan in verschillende praktijken gewerkt als algemeen tandarts, waardoor hij een tandarts is geworden met 20 jaar ervaring. Razvan is sinds ruim een jaar werkzaam als Tandarts bij een project in Nederland waar hij mobiele tandheelkundige zorg verleent aan vluchtelingen en asielzoekers. Hij gaat binnenkort naar Den Haag verhuizen en daarom zoekt hij een nieuwe praktijk voor 3 á 4 dagen per week in Den Haag of omgeving.

Razvan heeft ruime ervaring met alle aspecten van de algemene tandheelkunde, onder andere endodontie, kroon- en brugwerk en conserverende tandheelkunde behoren tot de capaciteiten van deze tandarts.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K223367
  • Betrouwbaar
  • Vastberaden
  • Loyaal
  • Humoristisch

Persoonlijk
Razvan heeft lang in Roemenië gewerkt, hij kwam met een hoop ervaring naar Nederland. Inmiddels spreekt hij vlot Nederlands en heeft hij meters gemaakt in de Nederlandse tandheelkunde. Zijn gevoel voor humor kan hij nu ook in onze taal overbrengen.

Dit doet Razvan graag
Razvan houdt ervan om tijd met zijn vrouw door te brengen of om een eind met zijn hond te gaan wandelen. Ook is deze tandarts uiterst sportief aangelegd en gaat hij graag een stuk fietsen of hardlopen.

Razvan spreekt 
Vloeiend Engels en Duits, Frans op B1 niveau, Grieks en Spaans op A1 niveau en hij heeft het C1+ niveau Nederlands behaald.

Goed om te weten 
Deze tandarts heeft een geldige BIG registratie en verhuist met zijn vrouw van Heemstede naar Den Haag ergens rond juni. Razvan zoekt een praktijk voor een langdurige samenwerking voor 3 à 4 dagen per week.