Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
 

Razvan

Razvan

Razvan

Roemeense, Tandarts

Razvan heeft zijn opleiding tandheelkunde afgerond aan de ‘Carol Davila’ universiteit in Boekarest. Sindsdien heeft Razvan in verschillende praktijken gewerkt als algemeen tandarts, waardoor hij een tandarts is geworden met al bijna 20 jaar ervaring. Razvan is momenteel druk bezig met het leren van de Nederlandse taal en gaat binnenkort in Haarlem wonen met zijn vrouw. Hij zou graag na het behalen van zijn BIG registratie, maart 2020, bij een praktijk willen beginnen in of rondom Haarlem. Razvan heeft ruime ervaring met alle aspecten van de algemene tandheelkunde, onder andere endodontie, prosthodontie, kroon- en brugwerk en preservatieve tandheelkunde behoren tot de capaciteiten van deze tandarts.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K223367
  • Betrouwbaar
  • Vastberaden
  • Humoristisch

Persoonlijk
Razvan heeft lang genoeg in Roemenië gewerkt, hij komt met een hoop ervaring naar Nederland en wil zo snel mogelijk beginnen met werken. Momenteel is hij druk met het leren van de Nederlandse taal. Aan zijn resultaten te zien is Razvan een taaltalent en zal hij begin 2020 beschikbaar zijn om te beginnen in een Nederlandse praktijk.

Dit doet Razvan graag
Razvan houdt ervan om tijd met zijn vrouw door te brengen of om een eind met zijn hond te gaan wandelen. Ook is deze tandarts uiterst sportief aangelegd en gaat hij graag een stuk fietsen of hardlopen.

Razvan spreekt 
Vloeiend Engels en Duits, op B1 niveau Frans, op A1 niveau Grieks en Spaans en is B2+ Nederlands aan het leren.

Goed om te weten 
Deze tandarts vindt het geen probleem om auto te rijden, maar hij heeft de voorkeur om met de fiets naar zijn werk te gaan.