Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
 

Petros

Petros

Petros

Griekse, Tandarts

Petros is een BIG-geregistreerde tandarts die B1 Nederlands spreekt. Hij heeft al 10 jaar ervaring binnen de tandheelkunde waarvan 2,5 jaar in een praktijk in Engeland. In januari is Petros beschikbaar om naar uw praktijk te komen voor een gesprek.

In 2008 studeerde Petros af van de National en Kapodistrian universiteit van Athene. Vervolgens heeft Petros als tandarts in het leger gewerkt, een eigen praktijk gehad in Griekenland, 2,5 jaar in Engeland gewerkt en meer dan 3 jaar gewerkt in een Grieks ziekenhuis. Gedurende zijn ervaring heeft hij met alle aspecten van de tandheelkunde te maken gehad. Zijn specialiteiten liggen bij minimale chirurgie, complexe extracties en parodontale behandelingen.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K205425
  • Carrière-georiënteerd
  • Intellectueel
  • Leergierig

Persoonlijk
Petros is volledig gericht op zijn carrière. Hij heeft oprecht passie voor de tandheelkunde. Petros ziet echt een uitdaging als hij een complexe patiënt tegenkomt. Op dit moment kan hij niet wachten om aan de slag te gaan.

Dit doet Petros graag
Petros leest veel vakliteratuur. Ook verdiept hij zich graag in de bio-informatica of wiskunde.

Petros spreekt 
Grieks (moedertaal), Engels (vloeiend) en Nederlands (B1).

Goed om te weten 
Petros geniet het meest van complexe extracties en parodontale en endodontische behandelingen. Hij vindt het minder interessant om met kinderen te werken.