Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
 

Peri

Peri

Peri

Griekse, Tandarts

Peri is een BIG-geregistreerde tandarts met 9 jaar ervaring, waarvan 3 jaar in Nederland. Hij is opgegroeid in een familie van tandartsen en werkt momenteel in twee praktijken in Griekenland waar hij,  naast de algemene tandheelkunde, kaakchirurgie, implantologie en tandheelkundige acupunctuur beoefent. Hij wil zijn vaardigheden op het gebied van implantologie uitbreiden.

Hij is een groot voorstander van het concept van levenslang leren en als zodanig ontwikkelt hij zich op de verschillende gebieden zoals tandheelkundige chirurgie, acupunctuur, traditionele Chinese geneeskunde, psychologie en mindfulness.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K202034
  • Sympathiek
  • Verantwoordelijk
  • Aandachtig

Persoonlijk
Peri is hartelijk en vol goede energie. In één woord: Zen. Behalve dat hij een tandarts is, is hij een mindfulness-therapeut met een oprechte interesse in mensen.

Peri wordt gelukkig van…
Joggen, lezen en luisteren naar boeken.

Peri spreekt 
Grieks (moedertaal), Nederlands (NT2-II-diploma), Engels (vloeiend).

Goed om te weten 
Peri is gewend om alleen te werken, maar hij wil graag een vriendelijk team vormen in een grootstedelijke praktijk in Midden- of Zuid-Nederland waar de focus ligt op kwaliteit en ontwikkeling. Hij is beschikbaar vanaf maart 2020.