Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
Paul

Paul

Roemeens, Tandtechnicus

Tandtechnicus

Paul is een 30-jarige, Roemeense tandtechnicus die altijd gaat voor een lach op het gezicht van zijn patiënten. Hij zit dan ook al een tijd in het vak met veel ervaring, deze heeft hij o.a. op kunnen doen tijdens zijn studie waar hij in een laboratorium voor tandartsen heeft gewerkt. Hier heeft hij stap- voor stap kunnen leren hoe verschillende processen in de tandheelkunde te werk gaan en is dan ook goed opgeleid. Paul heeft, naast zijn studie, ook nog twee cursussen gedaan om zo zijn competenties nog meer te versterken in o.a. het gebruiken van tandtechnische software.  

Op dit moment werkt Paul als zelfstandige in tandtechnisch laboratorium. Hier werkt hij samen met één collega. Hij werkt hier nu vier jaar en heeft dan ook veel werkervaring met het opbakken van kronen en bruggen en het opstellen en afmaken van protheses. Dit laboratorium beschikt over allerlei technologieën, denk aan CAD-CAM en een opbakoven voor zirconia. Hier heeft hij dan ook affiniteit mee. 

Eigenschappen

Kandidaat ID: K247150
  • Leert snel
  • Nieuwsgierig
  • Organiserend
  • Resultaatgericht
  • Rijk in ervaring

Een nieuwe uitdaging in Nederland!

Nu zoekt Paul een nieuwe uitdaging in Nederland, een land wat hem enorm trekt. Dit is vanwege de fiets-cultuur en het feit dat het hier veilig en netjes is. Hij verwacht dat hij hier, als “nieuweling”, met open armen wordt ontvangen en hij wil zijn beste zelf laten zien. Zijn doel is dan ook om in Nederland een zelfvoorzienend leven op te bouwen waarin hij geen zorgen voor later hoeft te hebben. 

Wie is Paul?

Paul is een tandtechnicus die altijd gaat voor een lach. Hij is trots op zijn vermogen om goed te kunnen organiseren, dat hij snel nieuwe vaardigheden oppikt en dat hij zich ook altijd wilt verbeteren hierin. Het aanpassen aan een nieuwe situatie, zoals een grotere praktijk, is iets waar hij moeite mee heeft maar zich zeker in wilt verbeteren. In zijn vrije tijd gaat Paul graag in zijn omgeving op zoek naar stenen en kristallen en maakt hij het liefst grote afstanden op zijn fiets. Hierom trekt Nederland hem ook zo erg, om de fietscultuur die hier verankerd zit. 

Talen

Paul zijn moedertaal is Roemeens, ook kan hij Engels spreken

Goed om te weten

Het liefst zal Paul willen werken in een kleinere kliniek, maar dit is geen vereiste en hij kan dan ook in iedere omgeving functioneren. 

Geïnteresseerd in een kennismaking?

Neem hieronder contact op met Liliana, en kijk of deze kandidaat wellicht bij uw organisatie past!

Liliana
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Liliana

Liliana is geboren en opgegroeid in Peru en heeft daar het grootste deel van haar leven gewoond. Ze heeft een korte periode in Spanje gewoond, maar is voor de liefde naar Nederland gekomen! Ze woont nu in Amersfoort waar ze het erg leuk en gezellig vindt. In Peru heeft ze als advocate en als mediator gewerkt en later in Nederland als recruiter waardoor ze de nodige ervaring heeft binnen haar vak. In haar vrije tijd vind ze het lekker om te gaan zwemmen en om te boksen om de dag goed af te sluiten.

  • +31 627 893 876