Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
Alvaro

Alvaro

Spaans, Orthodontist

Orthodontist

Alvaro studeerde Dentistry aan de CEU San Pablo of Madrid University. Daarna deed hij een drie jaar durende master orthodontie die erkend is door de NEBEOP (Erasmus Based European Postgraduate Program) aan Universitat Internacional de Catalunya. Hij heeft tijdens deze periode stagegelopen in twee organisaties waar hij al de nodige ervaring op heeft gedaan. Voordat hij aan de master begon, heeft hij een 1-jarig programma afgerond in UCLA in Orofacial Pain en is hij gecertificeerd door de AAOP (American Academy of Orofacial Pain). Nadat hij is afgestudeerd in 2018 is hij gaan werken als orthodontist in een organisatie in Alicante. Hij woont hier, is hier inmiddels mede-eigenaar en heeft de leiding over de orthodontie afdeling. Deze heeft twee stoelen en hij werkt samen met 6 collega’s. Hij is erg trots op het ontwikkelen van zijn eigen orthodontistisch laboratorium waar alle beugels worden gemaakt en gedistribueerd naar zijn patiënten. Daarbij werkt hij met het “digital indirect bonding” systeem wat ervoor zorgt dat de behandeltijd wordt verkort. 

 

Eigenschappen

Kandidaat ID: K225447
  • Resultaatgericht
  • Kwaliteit is erg belangrijk voor Alvaro
  • Een fijne persoonlijkheid
  • Ondernemend

Op naar een nieuwe uitdaging in België!

Alvaro is al bekend in België! Hij is in het verleden mentor geweest van een orthodontist in Antwerpen. Hij heeft hem begeleid in digitale orthodontie. Toen hij hier tijdens zijn mentorschap was, viel hem op dat België een land was dat wat hem erg aansprak. De cultuur en het feit dat orthodontie hier erg serieus wordt genomen, sprak hem erg aan. België heeft goede luchthavens wat ervoor zorgt dat hij makkelijk naar Alicante kan vliegen. Zijn voorkeur gaat uit naar een organisatie in of in de omgeving van Antwerpen. Hij wil hier graag een lange periode werken en wil zich settelen. 

Wie is Alvaro?

Alvaro is een gedreven en gemotiveerde orthodontist die graag een nieuwe uitdaging aan gaat. Hij vindt het belangrijk om de patiënt tevreden te stellen en de juiste behandeling te bieden. In zijn vrije tijd vindt hij het leuk om met sport bezig te zijn. Hij speelt graag tennis of is te vinden in de sportschool. 

Talen

Alvaro spreekt goed Engels (C1) en uiteraard vloeiend Spaans. Hij start binnenkort met het leren van Nederlands bij de Care Force Language Academy

Geïnteresseerd in een kennismaking?

Neem contact op met Rob Sijberden, accountmanager, op telefoonnummer 06 27 34 47 56.

Rob
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Rob
  • +31627344756