Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
Adriana

Adriana

Roemeens, Orthodontist

Othodontist

Adriana is afgestudeerd aan de faculteit der Tandheelkunde en is hier erg trots op. Het is altijd haar droom geweest om orthodontist te worden en dit heeft ze bereikt. Ze heeft een jaar Parodontologie gestudeerd aan de Victor Babes University of Medicine and Pharmacy in Timisoara en heeft deelgenomen aan een cursus van 6 maanden in Dental Forensic Medicine in Barcelona, Universitat Internacional de CatAdalunya. Daarbij heeft ze deelgenomen aan verschillende cursussen met zowel theorie als praktijk. Tijdens haar Tandheelkunde studie heeft ze veel de mogelijkheid gehad om met patiënten te werken onder begeleiding van een coördinerend arts. Hier heeft ze veel lastige casussen meegemaakt waar ze erg veel van geleerd heeft. 

Eigenschappen

Kandidaat ID: K247008
  • Kwaliteit boven kwantiteit
  • Ambitieus
  • Empathisch

Op naar een nieuwe uitdaging in Nederland!

Adriana ziet zichzelf al helemaal wonen en werken in Nederland. Het spreekt haar ontzettend aan dat het zorgstelsel hier zo goed is en dat ze hier een stabieler (financieel) leven kan lijden. Ze wil hier graag werken aan haar toekomst en zich echt settelen. Ze zou graag in een wat grotere organisatie werken waar ze haar skills kan blijven ontwikkelen. Volgend jaar wil ze graag een ‘aligner’ master doen en zich ontwikkelen in het digitale aspect van de orthodontie. Ze heeft geen voorkeur waar ze specifiek in Nederland wil werken. 

Wie is Adriana?

Adriana is een ambitieuze vrouw die met volledige overgave zich richt op het orthodontie vak. Ze is empathisch en kan goed met de patiënten omgaan. Goede kwaliteit leveren is belangrijk voor haar en daar zal ze dan ook altijd voor gaan. Door haar stages weet ze hoe ze gefocust moet werken en prioriteiten moet stellen. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om een lekkere wandeling te maken, met vrienden naar de bioscoop te gaan. Ze houdt van sporten en is gek op haar vrienden.  

Talen

Adriana spreekt Engels (B2) en uiteraard vloeiend Roemeens.  

Goed om te weten

Adriana zal in maart 2023 klaar zijn met het leren van de Nederlandse taal via de Care Force Language Academy.

Geïnteresseerd in een kennismaking?

Neem hieronder contact op met Liliana, en kijk of deze kandidaat wellicht bij uw organisatie past!

Liliana
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Liliana

Liliana is geboren en opgegroeid in Peru en heeft daar het grootste deel van haar leven gewoond. Ze heeft een korte periode in Spanje gewoond, maar is voor de liefde naar Nederland gekomen! Ze woont nu in Amersfoort waar ze het erg leuk en gezellig vindt. In Peru heeft ze als advocate en als mediator gewerkt en later in Nederland als recruiter waardoor ze de nodige ervaring heeft binnen haar vak. In haar vrije tijd vind ze het lekker om te gaan zwemmen en om te boksen om de dag goed af te sluiten.

  • +31 627 893 876