Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
Octavian

Octavian

Roemeense, Tandarts

Ambitieus met gezonde dosis ervaring

Octavian is geboren in Roemenië en heeft daar ook gestudeerd. Tijdens zijn studie heeft hij al veel ervaring opgedaan. Hij heeft in zijn vrije tijd namelijk twee jaar lang gewerkt als tandartsassistent bij een ervaren tandarts en was actief als vrijwilliger op de ambulance. Hij heeft daar veel meegemaakt en hij is erg trots dat hij mensen hiermee heeft kunnen helpen. Daarbij heeft hij actief deelgenomen aan verschillende congressen en aan een workshop kaakchirurgie waarbij hij zelfs derde werd en hiermee dus een prijs heeft gewonnen. Octavian is vriendelijk, ondersteunend en heeft een groot aanpassingsvermogen. Hij vindt het leuk om nieuwe dingen te leren en loyaliteit staat hoog in het vaandel.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K245957
  • Open
  • Gemotiveerd
  • Kan zich goed aanpassen
  • Enthousiast
  • Leergierig

Roemeense roots

Octavian woont op dit moment in Boekarest en heeft veel van Roemenië gezien tijdens zijn vakanties. Hij heeft vooral de grote steden bezocht met de toeristische attracties. In zijn vrije tijd houdt hij ervan om een goed boek te lezen, vooral de filosofie boeken trekken zijn aandacht. Als hij niet in de boeken zit vindt hij het leuk om te sporten, hij is fan van vechtsporten en doet aan karate. Zo af en toe vindt hij het ook leuk om te schaken.

Op naar Nederland!

De verhalen die Octavian altijd gehoord heeft over Nederland zijn erg positief. Hij vindt de architectuur fantastisch, houdt van het kleurrijke en vindt het leuk dat de Nederlandse taal Germaans is. Hij vindt dat Nederland voor hem als jonge tandarts veel meer te bieden heeft dan Oost-Europa. Vooral de werk-privé verhouding, goede arbeidsomstandigheden en de mooie omgeving zijn belangrijke aspecten voor hem.

​​​​​​​Talen

Octavian spreekt Engels op C1 niveau, Duits op A2 niveau en Frans op A1 niveau. Op zeer korte termijn zal hij ook Nederlands op B2 niveau beheersen

Geïnteresseerd in een kennismaking

Neem hieronder contact op met Rob Sijberden, accountmanager. Of vraag eenvoudig een uitgebreid profiel op.

Rob
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Rob
  • +31627344756