Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
Nina

Nina

Kroatisch , Tandarts

Nina studeerde Tandheelkunde aan de universiteit van Zagreb. Daar gaf ze workshops aan kinderen voor betere mondhygiëne, preventie van ziektes en mondgezondheid. Ze heeft nu 7 jaar werkervaring in onder andere wortelkanaalbehandelingen, bleken, prothetiek, sealen en extracties. Ze is opgeleid tot allround tandarts, maar ze wil zich meer gaan specialiseren. 

Carrière in Nederland
Dat Nina volledig voor haar carrière gaat, merk je aan de verschillende plekken waar ze al heeft gewoond. Toen er in haar woonplaats geen goede banen waren, koos ze ervoor om in haar eentje naar een vreemde stad te verhuizen. Op dat moment besefte ze dat de wereld groter is dan Kroatië.  Nu is ze klaar voor een nóg groter verhuisavontuur: aan haar carrière werken in Nederland!.

Haar ideale werkplek?
Niet te groot, niet te klein. Ze hecht veel waarde aan de algemene gezondheid van haar patiënten en benadrukt hoe belangrijk preventie is als het gaat om mondgezondheid. Nina zou zich heel graag in kaakchirurgie willen specialiseren, maar ze kijkt ook met veel interesse naar holistische biologische tandheelkunde. Daarnaast staat ze er klaar voor om collega’s op te leiden, als ze die ervaren Nederlandse tandarts is geworden waar ze nu van droomt.

Geïnteresseerd in een kennismaking?
Neem contact op met Rob Sijberden, accountmanager, op telefoonnummer 06 27 34 47 56 of vraag hieronder eenvoudig haar uitgebreide profiel op.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K244257
  • Behulpzaam / zorgzaam
  • Rechtvaardig
  • Ijverig
  • Leergierig
  • Geduldig