Nikola

Nikola

Kroatisch, Tandarts

Tandarts

Nikola is afgestudeerd in 2020. Hij werkte tijdens zijn studie in verschillende klinieken en assisteerde meestal. Hij schreef in deze periode ook enkele artikelen en casusrapporten.

Zijn laatste baan in Kroatië was bij een grote kliniek die gericht is op tandheelkundig toerisme. Hij had ongeveer 40 collega's, maar door tijdsdruk sprak hij die gedurende de werkdag nauwelijks. In deze hoge druk omgeving heeft hij veel geleerd; hard werken, aanpakken wat er voor je neus komt en in oplossingen denken om ze vervolgens uit te voeren. Hij maakte vele Italiaanse patiënten er blij mee. Inmiddels staat hem het concept tegen en heeft hij behoefte aan een meer persoonlijke benadering van de tandheelkunde. Hij zou graag zijn patiënten kennen, overleggen met collega’s en deel zijn van een team dat prettig samenwerkt. Een goede band met collega’s is belangrijk voor deze sociale en stressbestendige tandarts.

Nikola werkt met endodontie, kleinere laserprocedures (gingivoplastiek), sinds de kliniek een scanner heeft verworven en hij werkt ook veel met implantaten. Verder doet hij parodontologie, protheses en restauratieve werkzaamheden. Zijn interesse gaat uit naar chirurgische ingrepen en periodontologie. In de toekomst wil hij onderzoeken hoe hij zich verder kan ontwikkelen op deze gebieden.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K248043
  • Sociaal
  • Kalm
  • Stressbestendig

Een nieuwe uitdaging in Nederland!

Enige tijd geleden besloot Nikola om samen met zijn vriendin, die ook tandarts is, een nieuwe ervaring in Nederland op te doen. Hij is op zoek naar een betere toekomst en Nederland lijkt hem de perfecte plek, een meer georganiseerd land met de mogelijkheid om zich professioneel te ontwikkelen.

Wie is Nikola?

Nikola komt uit een familie van tandartsen en hij is continu op zoek naar uitdagingen. Hij houdt ervan om tandarts te zijn en wanneer hij iets nieuws bereikt, is hij erg trots op zichzelf. Hij is een gemotiveerde kandidaat die altijd wil leren en vooruitgang nastreeft. Voor hem is het belangrijkste dat de patiënt heel tevreden de kliniek verlaat. Dat hij kalm blijft, ook als er sprake is van -veel- stress of druk, is één van zijn beste eigenschappen. Nikola geniet van de natuur, in zijn vrije tijd gaat hij graag speervissen, wandelen en fietsen.

Talen

Nikola spreekt erg goed Engels (C1 niveau). Hij beheerst ook de Duitse taal (B1) en is in het bezit van een A1 certificaat Nederlands.

Goed om te weten

Op dit moment verblijft Nikola in Nederland om via de Care Force Language Academy opgeleid te worden tot B2+ niveau.

Geïnteresseerd in een kennismaking?

Neem contact op met Annemiek Gockel, accountmanager, op telefoonnummer +31(6) 27344756

   Vragen?
Nikola
Heeft u een vraag?