Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen

Neyse

Neyse

Neyse

Portugese / Santomese , Tandarts

Neyse is een 30-jarige tandarts op dit moment woonachtig in Rotterdam. Ze is geboren in Sao Tomé en Principe, een klein land voor de westkust van Afrika.
In 2009 is Neyse begonnen aan de opleiding tandheelkunde aan de universiteit van Coimbra, Portugal. Hierna heeft ze bijna twee jaar in Portugal gewerkt om daarna weer terug te keren naar Afrika om daar nog drie jaar te werken. Neyse heeft inmiddels iets minder dan een half jaar ervaring opgedaan bij een praktijk in de omgeving van Rotterdam maar dit bleek helaas geen gelukkig huwelijk. In wederzijds overleg is daarom besloten afscheid van elkaar te nemen.

Neyse is niet bang om in een nieuwe praktijk te beginnen. Zij heeft in de afgelopen vijf jaar te maken gehad met de diverse aspecten binnen de algemene tandheelkunde. Qua prothetiek heeft aanzienlijk minder gedaan en hier heeft zij ook minder mee. Haar speciale interesse voor in de toekomst ligt meer richting met parodontologie en implantologie.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K224755

Persoonlijk
Neyse is een zachtaardige, rustig en ingetogen tandarts met toch al bijna vijf jaar ervaring. Ze heeft een jong kindje dat nu in Afrika verblijft bij zijn vader. In de toekomst zou Neyse graag met haar gehele gezin in Nederland wonen.

Dit doet Neyse graag
Neyse heeft oprechte passie voor de tandheelkunde. Naast haar werk spendeert zij graag tijd met haar man en kind.

Neyse spreekt 
Portugees vloeiend, Engels en Frans op hoog niveau en inmiddels heeft zij het vereiste Nederlandse (B2+ niveau) taalexamen behaald.

Goed om te weten 
Neyse heeft al veel familie in Nederland wonen.

De BIG registratie van Neyse is zo goed als rond. Wegens een ontbrekend document uit Afrika moet zij een korte cursus aan de ACTA doen. Vanwege Corona was de ACTA gesloten waardoor Neyse deze korte cursus nog heeft kunnen afronden, dit is het enige wat haar BIG registratie momenteel nog even in de weg staat.