Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
 

Neyse

Neyse

Neyse

Portugese, Santomese , Tandarts

Neyse is een 30-jarige tandarts op dit moment woonachtig in Rotterdam. Ze is geboren in Sao Tomé en Principe, een klein land voor de westkust van Afrika.
In 2009 is Neyse begonnen aan de opleiding tandheelkunde aan de universiteit van Coimbra, Portugal. Hierna heeft ze bijna twee jaar in Portugal gewerkt om daarna weer terug te keren naar Afrika om daar nog drie jaar te werken. Zo is Neyse niet bang om in een nieuwe praktijk te beginnen en gaat ze graag met haar carrière verder in Nederland.
Neyse heeft in de afgelopen vijf jaar te maken gehad met alle aspecten van de algemene tandheelkunde. Het liefst houdt zij zich bezig met periodontologie en implantologie.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K224755
  • Humoristisch
  • Spontaan
  • Punctueel

Persoonlijk
Neyse is een spontane jonge tandarts met toch al bijna vijf jaar ervaring. Ze heeft een jong kind dat nu in Afrika verblijft bij zijn vader. In de toekomst zou Neyse graag met haar gehele gezin in Nederland wonen.

Dit doet Neyse graag
Neyse heeft oprechte passie voor de tandheelkunde. Naast haar werk spendeert zij graag tijd met haar man en kind.

Neyse spreekt 
Portugees vloeiend, Engels en Frans op hoog niveau en is op dit moment B2+ Nederlands aan het leren.

Goed om te weten 
Neyse heeft al veel familie in Nederland wonen. Haar droom is om met haar gehele gezin bij haar familie aan te sluiten in de buurt van Rotterdam.