Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
 

Mihai

Mihai

Mihai

Roemeense, Tandarts

Deze Roemeense tandarts heeft in de zomer van 2019 zijn opleiding afgerond en is momenteel druk met het leren van de Nederlandse taal. Mihai is 25 jaar oud en zou graag samen met zijn vriendin, Ana-Maria, die ook tandarts is zijn professionele carrière voortzetten in Nederland. Mihai heeft al heel wat ervaring opgedaan tijdens zijn praktische opleiding. Zo heeft hij al vele vullingen, wortelkanaalbehandelingen en extracties verricht.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K224245
  • Ambitieus
  • Professioneel
  • Enthousiast

Persoonlijk
Mihai was al voordat we met hem zijn begonnen met het leren van de Nederlandse taal zelf bezig met Nederlands. Naast zijn ontwikkeling in de taal vindt deze kandidaat ontwikkeling binnen de tandheelkunde uiterst belangrijk. Hij wil graag groeien in zijn carrière en de beste tandarts worden die Nederland ooit gezien heeft.

Dit doet Mihai graag
Mihai doet aan judo en jiu jitsu. Verder houd hij ervan om een stuk te gaan joggen en speelt hij gitaar. Vanwege het vele sporten is Mihai een energieke kandidaat, deze energie steekt hij in zijn behandeling waardoor hij altijd goed werk aflevert.

Mihai spreekt 
Roemeens, Engels en Duits vloeiend en is B2+ Nederlands aan het leren.

Goed om te weten 
Mihai zou het fantastisch vinden om zich in Nederland volledig te ontwikkelen tot een tandarts van grote klasse. Zijn vriendin deelt deze mening en samen ondersteunen zij elkaar om elk jaar weer te groeien als tandartsen in Nederland.