Michal

Michal

Pools, Tandtechnicus

Tandarttechnicus

Michal is een ambitieuze en gedreven tandtechnicus met een oprechte passie voor zijn vak. Hij is 30 jaar jong en heeft in 2014 zijn studie als tandtechnicus afgerond. Hij heeft al 6 jaar ervaring als tandtechnicus en wilt is zich verder te ontwikkelen om de best mogelijke tandtechnicus te worden die hij kan zijn..
Hij geeft aan zich makkelijk aan te passen in verschillende situaties maar tevens hecht hij ook veel waarde aan overleg en samenwerking met en tussen zijn collega's.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K252182

Op naar een nieuwe uitdaging!

Hij is een ervaren CAD-ontwerper in de tandheelkunde met specialisatie in het ontwerpen van diverse tandheelkundige producten, waaronder veneers, bruggen, kronen en implantaten. Zijn expertise strekt zich ook uit tot het vakkundig bedienen van geavanceerde 5-assige CNC-machines en het werken met een breed scala aan materialen, zoals Cr-Co, emax, zirkonium, titanium, composieten en was. Hij gedijt in een innovatieve omgeving waar hij zijn passie voor nieuwe technologieën kan omzetten in tastbare resultaten.

Wie is Michal?

Met een gelukkige en positieve instelling streeft hij voortdurend naar perfectie in zijn werk. Zijn harde werk en vastberadenheid stellen hem in staat om projecten tot in de puntjes af te ronden. Als een open-minded persoon verwelkomt hij nieuwe ideeën en is hij altijd bereid om samen te werken om de beste resultaten te bereiken. Zijn vrolijke karakter draagt bij aan een productieve en positieve werkomgeving waarin hij gedijt.

Talen

Michal spreekt Pools als moedertaal en heeft een Engels taalniveau op C1-niveau. Hij zal binnenkort beginnen met een Nederlandse taalopleiding

Goed om te weten!

Silda is momenteel bezig met een taalcursus en is snel inzetbaar.

   Vragen?
Michal
Heeft u een vraag?