Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen

Mehrad

Mehrad

Mehrad

Iraans, Tandarts

Mehrad besluit in 2015 om Iran te verlaten om zijn leven en carrière in Europa verder te kunnen zetten. De verkeerde mensen hebben de macht in Iran, al dus deze kandidaat. Hiernaast speelt ook de economische situatie in Iran dusdanig mee dat Mehrad voor zichzelf geen toekomst meer zit in Iran. Hij besluit dan ook aan de internationale medische universiteit van Budapest (Semmelweis Universiteit) de opleiding tandheelkunde te volgen. Nu hij klaar is met deze opleiding en zich tandarts mag noemen wil hij zijn carrière graag verderzetten in België. Het land, de cultuur en de mogelijkheid tot professionele groei en de goed aangeschreven universiteiten is wat hem naar België brengt.

Als tandarts heeft João zich vooral gericht op indirecte restauraties, conserverende tandheelkunde en extracties. Ook heeft hij enkele endo’s en verwijderbare protheses op zijn naam staan. Een voorliefde lijkt hij te hebben voor endodontie en orthodontie.

Deze zeer gemotiveerde tandarts zoekt dan ook een praktijk waar hij zich als tandarts verder kan ontwikkelen en waar hij zich voor de komende jaren aan kan verbinden. Een niet al te grote praktijk met een goed werksfeer waar hij de nodige ervaring op kan doen is wat deze tandarts zoekt.

Eigenschappen

Kandidaat ID: Mehrad
  • Rustig
  • Flexibel
  • Leergierig
  • Patiënt gericht

Persoonlijk
Sociaal betrokken, leuke, jonge vlotte kerel die een tikkeltje introvert over komt.

Dit doet Mehrad graag
Hardlopen
Surfen op internet
Op de hoogte blijven van nieuwe technische ontwikkelingen (programmeren)

Mehrad spreekt 
Iranees
Engels
Nederlands

Goed om te weten 
Het dossier voor toekenning van registratie als tandarts in België van Mehrad is al voor de (Franse) tandartsenraad voorgelegd en hij dient een éénjarige adaptatie stage te moeten doorlopen voor het verkrijgen van zijn RIZIV (/INAMAI) nummer.