Marjana

Marjana

Kroatische, Tandarts

Tandarts

In 2020 studeerde Marjana af als tandarts aan de universiteit van Zagreb. Inmiddels heeft ze zo’n twee jaar werkervaring als tandarts opgedaan in de publieke sector. Ze is gewend zo in ongeveer 6 uur per dag gemiddeld 16 patiënten te behandelen. Majana werkt graag en momenteel fulltime. Dat zou ze in eenmaal in Nederland ook graag doen. Helemaal happy is ze niet in Kroatië; de standaard van leven en de balans werk-privé alsmede de politieke situatie in haar land motiveren haar en haar partner Nikola -die ook tandarts is- naar Nederland te komen. Naast haar werk als tandarts heeft ze  zes jaar ervaring als tandartsassistente. Haar vak vindt ze fantastisch en ze merkt dat ze meer wil leren. Die kans hoopt ze in Nederland te krijgen. Kindertandheelkunde en orthodontie hebben haar speciale interesse.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K248096
  • Vriendelijk
  • Gemotiveerd
  • Goed met kinderen
  • Charmant

Een nieuwe uitdaging in Nederland!

Marjana vindt het leuk om zichzelf verder te ontwikkelen en houdt van een uitdaging. Ze wil het beste uit zichzelf halen en heeft ambitie. Liefst werkt ze samen in teamverband met een aantal collega-tandartsen. Sfeer is voor haar belangrijker dan hoe groot een praktijk is. Ze verheugt zich bovendien op een werkomgeving waar aan professionele kennisdeling gedaan wordt.  In Kroatië was het gebruikelijk voor haar om met een assistente aan haar zijde te behandelen.

Wie is Marjana?

Marjana is een warme en charmante persoonlijkheid. Ze is vriendelijk en makkelijk in de omgang; ze maakt graag een praatje met iedereen. Daarnaast staat ze bekend als een vrolijk persoon, is ze behulpzaam en optimistisch en gaat ze over het algemeen ontspannen door het leven. Haar vrije tijd gebruikt ze liefst om te reizen en of om een goede serie te kijken.

Talen

Marjana preekt Engels op B2 niveau en Duits op B1 niveau. Kroatisch is haar moedertaal.

Goed om te weten

Marjana leert momenteel Nederlands en kan erg goed met kinderen overweg.

Geïnteresseerd in een kennismaking?

Neem contact op met Annemiek Gockel, accountmanager, op telefoonnummer +31(6) 27344756

   Vragen?
Marjana
Heeft u een vraag?