Marius

Marius

Roemeens, Tandarts

Tandarts

Marius is een kundige tandarts met een sterk leervermogen. Hij is in 2014 afgestudeerd aan de 'Faculty of Dentistry' in Timisoara, hier heeft hij zijn licentie gekregen en zijn Master afgerond. In 2020 is hij afgestudeerd voor zijn Master in tandheelkundige laserbehandelingen, deze Master heeft hij gevolgd in Aachen. Marius houdt zichzelf constant op de hoogte van de laatste technologie en technieken. Ieder jaar moet hij twee modules volgen om zijn studiepunten te halen. Deze zijn nodig om als tandarts geregistreerd te blijven in Roemenië. Zijn stralingscertificaat heeft hij op niveau 2 gehaald.

Op dit moment werkt Marius bij een kliniek in Boekarest als algemeen tandarts, waarbij hij ook gelijk klinisch manager is voor de andere tandartsen. Deze praktijk focust zich op verschillende vlakken in tandheelkunde zoals; parodontologie, endodontologie, orthodontie, prothesewerk etc. In totaal werken er tien behandelaars, vijf assistentes en een aantal administratief medewerkers. Dit aantal vindt hij prima, maar het mogen er ook meer zijn. Marius werkt hier dagelijks met moderne apparatuur; zoals diode lasers, intra-orale scanners, een CBCT, endomotoren en fijne behandelunits.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K224343
  • Empathisch
  • Gemotiveerd
  • Goed leervermogen
  • Organiserend

Een nieuwe uitdaging in Nederland!

Marius wilt nu graag zijn carrière voortzetten in Nederland. Van wat hij heeft begrepen, is Nederland een ‘open-minded’ land en zijn de inwoners tolerant tegenover verschillende ideeën en culturen. Ook hebben de Nederlanders over het algemeen een goede kwaliteit van leven en vindt hij het fijn dat Nederland de buitenlandse tandartsen een warm welkom heren. Hij vindt dat Nederland een goede kans biedt aan professionals die een nieuw leven willen opbouwen en dat Nederland gelijkheid, veiligheid en acceptatie.

Marius is op zoek naar een baan in een medium/groot team in een moderne kliniek. Hij werkt het liefst in een kliniek waar de bedrijfscultuur is gebaseerd op duidelijke doelen, creativiteit en een patiënt-gefocuste aanpak. Graag wilt hij in de omgeving van Amsterdam aan het werk gaan omdat zijn partner ook hoogstwaarschijnlijk in deze omgeving gaat werken.

Wie is Marius?

Marius is een empathisch persoon met een goede balans in zijn leven. In zijn vrije tijd reist hij graag en ontdekt hij nieuwe plekken en nieuwe culturen. Ook leest hij geregeld sci-fi boeken, speelt hij bordspellen, wandelt hij en gaat hij naar de sportschool. De komende jaren wilt hij zich als tandarts verder ontwikkelen. Implantologie, botopbouw en prothesewerk spreekt hem erg aan. Daarnaast wilt Marius zich graag verdiepen in Nederland en zich hier zo snel mogelijk thuis voelen.

Talen

Marius spreekt Engels (C1), Duits (A1), Roemeens (Moedertaal) en is gestart met het leren van de Nederlandse taal.

Goed om te weten

Vanwege zijn ervaring en trainingen vindt hij het leuk om trainingen te geven aan collega’s en studenten tandheelkunde.

Marius
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Liliana

Liliana is geboren en opgegroeid in Peru en heeft daar het grootste deel van haar leven gewoond. Ze heeft een korte periode in Spanje gewoond, maar is voor de liefde naar Nederland gekomen! Ze woont nu in Amersfoort waar ze het erg leuk en gezellig vindt. In Peru heeft ze als advocate en als mediator gewerkt en later in Nederland als recruiter waardoor ze de nodige ervaring heeft binnen haar vak. In haar vrije tijd vind ze het lekker om te gaan zwemmen en om te boksen om de dag goed af te sluiten.

   Vragen?
Marius
Heeft u een vraag?