Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
 

Marius

Marius

Marius

Roemeense, Tandarts

Marius is al tien jaar werkzaam geweest als tandtechnicus maar heeft altijd de droom gehad om tandarts te worden. Toen zijn kinderen ouder werden is hij begonnen met de opleiding tandheelkunde. Na zijn afstuderen heeft Marius ongeveer 4 jaar een eigen praktijk gehad. Op dit moment heeft Marius behoefte aan een land met een ander systeem. Hij is eerder al in Nederland geweest en heeft vrienden en familie wonen in Zeeland. Vandaar dat hij zichzelf en zijn vrouw, die momenteel een opleiding tot tandartsassistent volgt, na de taalcursus ziet wonen in Zeeland. Marius wil graag starten als algemeen tandarts maar hij heeft een specifieke voorkeur voor de prothetiek.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K224732
  • Zorgzaam
  • Sociaal
  • Doelgericht

Persoonlijk
Deze tandarts wil graag zijn vrouw meenemen naar Nederland en aansluiten bij zijn vrienden en familie in Zeeland. Momenteel is Marius druk bezig met het leren van de Nederlandse taal en hij kan niet wachten totdat hij mag beginnen in een praktijk. Ook kan Marius uitstekend werken met kinderen, hij kan naar eigen zeggen de angst van een kind transformeren naar blijdschap.

Dit doet Marius graag
Marius is een kunstenaar die graag schildert, naar het theater gaat en in de natuur gaat wandelen. Ook vindt hij het leuk om uitgebreid te koken met zijn vrouw.

Marius spreekt 
Roemeens, Engels en is B2+ Nederlands aan het leren.

Goed om te weten 
Marius beschouwt zijn werk als een uiting van zijn kunst, hiermee kan hij een glimlach creëren die zo mooi mogelijk is. Hij vindt het belangrijk dat hij een team is met zijn assistent om de patiënt een prettig gevoel te bezorgen. Hij beschouwt een dankbare patiënt als de beste beloning voor zijn behandeling.