Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
 

Mario

Mario

Mario

Bulgaarse , Tandarts

Mario is een jonge Bulgaarse tandarts die afgelopen September afgestudeerd is aan de medische universiteit van Varna, Bulgarije. Hij heeft gedurende zijn opleiding in de zomervakanties veel gewerkt als tandarts assistent. Ook werkt hij op dit moment als assistent. Deze tandarts is dus net klaar met de opleiding maar heeft toch al ervaring in de praktijk. Mario wil graag naar een welvarender land verhuizen omdat hij het vreselijk jammer vindt dat hij niet de instrumenten bekend van zijn opleiding kan gebruiken. Hij moet het doen met de instrumenten uit de Bulgaarse praktijken die volgens Mario verouderd zijn.
Mario heeft tijdens zijn opleiding kennis mogen maken met moderne technieken en zou deze vaardigheden graag willen toepassen in een moderne Nederlandse tandarts praktijk.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K225174
  • Ambitieus
  • Flexibel

Persoonlijk
Mario is tijdens zijn opleiding betrokken geweest in de organisatie van een studievereniging. Hij heeft ambitie, goede organisatorische vaardigheden en wil graag betrokken worden.

Dit doet Mario graag
Mario vindt het leuk om dingen te ondernemen en organiseren. Ook houdt hij ervan om uit te leggen. Zo heeft hij eerder Engels les gegeven en is hij parttime tutor geweest.

Mario spreekt 
Bulgaars, Arabisch en Engels vloeiend en heeft zijn AKV taalexamen gepland voor eind september.

Goed om te weten 
Mario staat volledig voor ontwikkeling. Hij is zich ervan bewust dat tandheelkunde in Nederland er anders aan toe gaat dan in Bulgarije, maar vindt het geen probleem om zich aan te passen.