Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen

Maja

Kroatisch, Tandarts

Ervaring voor en na haar opleiding

Maja werkte vorig jaar bij een openbare kliniek. Ze had weinig materialen om mee te werken, maar ze had wel moderne endodontie-instrumenten tot haar beschikking. Ze werkte daar met 1 assistent, maar ze had liever nog meer collega’s gehad. In haar studietijd was Maja de vertegenwoordiger van de Universiteit van Zagreb op een congres genaamd ‘3M Dentist of the future’. Daarnaast was ze vrijwilliger in een project rondom de bevordering van mondgezondheid bij blinden en slechtzienden. Ze was ook werkzaam als assistent in 2 tandartspraktijken.

 

Eigenschappen

Kandidaat ID: K245196
  • Ambitieus
  • Betrouwbaar
  • Toegewijd

Redenen om te verhuizen naar Nederland

Maja gelooft dat er in Nederland fijnere leefomstandigheden zijn en een grotere kans op ontwikkeling in haar carrière. Ze zoekt naar een kleine en gezellige kliniek, waar ze genoeg tijd krijgt om elke patiënt haar volle aandacht te geven. Deze kliniek mag staan in Zuid-Holland, Utrecht of Limburg. Ze wil in de toekomst haar kennis in parodontologie en kaakchirurgie uitbreiden en leiderschapsvaardigheden ontwikkelen.

Trots op

‘Mijn meest trotse moment was toen een klein meisje dankzij mij haar enorme angst voor het naar de tandarts gaan overwon. Ook heb ik een vrouw kunnen helpen, die jarenlang haar mondgezondheid had verwaarloosd. Vanaf dat moment ging ze gelukkig regelmatig naar de tandarts.’

Hobby’s

Maja houdt van sporten, dansen, reizen, schilderen en musea bezoeken.

Geïnteresseerd?

Neem hieronder contact op met Rob Sijberden, accountmanager. Of vraag eenvoudig een uitgebreid profiel op.

Rob
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Rob
  • +31627344756