Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
Linda

Linda

Bulgaarse, Tandarts

Tandarts

Al sinds 1999 is Linda tandarts en is nu werkzaam en woonachtig in Nieuw-Zeeland. Zij studeerde in Sofia, Bulgarije en is altijd trots geweest op haar functie. Tijdens haar loopbaan heeft zij zich altijd willen ontwikkelen en specialiseren. Zij heeft in 2020 dan ook haar specialisatie orthodontie behaald. Tijdens deze studie heeft zij al gewerkt als orthodontist, ze had toen al wel de ervaring, maar nog niet de papieren. Vóór deze specialisatie heeft ze namelijk al veel orthodontie cursussen gedaan. In Nieuw-Zeeland en Engeland ben je verplicht om CPD punten te halen. Voor elk uur dat ze gestudeerd heeft krijgt ze een punt. Dat zijn er van de afgelopen drie jaar 213.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K246063
  • Gemotiveerd
  • Leergierig
  • Kan zich goed aanpassen
  • Enthousiast

Op naar een nieuwe uitdaging in Nederland!

Linda wil graag naar Nederland om hier een nieuwe uitdaging aan te gaan en haar kinderen een betere toekomst te bieden. Ze is erg onder de indruk van het Nederlandse gezondheidssysteem, de Nederlandse scholen en hoe het Nederlandse werkleven eruit ziet.

Wie is Linda?

Linda heeft een partner en twee kinderen van 8 en 10 jaar oud. Helaas heeft ze in combinatie met haar huidige baan niet veel vrijetijd, maar als ze vrijetijd heeft loopt ze graag, danst ze graag en vindt ze het heerlijk om een boek te lezen en met haar kinderen te zijn. Ze is een gedreven persoon die er echt voor gaat. Dit is terug te zien in haar werkervaring en de opleidingen die zij gevolgd heeft.

​​​​​​​Talen

Linda spreekt erg goed Engels, Bulgaars en Russisch. Haar Nederlands is op A1 niveau, zij heeft op dit moment taallessen om dit te verbeteren. Ook spreekt zij nog Hebreeuws, dit echter niet zo goed als de andere talen. 

Geïnteresseerd in een kennismaking

Neem hieronder contact op met Rob Sijberden, accountmanager. Of vraag eenvoudig een uitgebreid profiel op.

Rob
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Rob
  • +31627344756