Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
 

Kamelia

Kamelia

Kamelia

Bulgaars, Tandarts

Deze Bulgaarse tandarts heeft meerdere jaren ervaring in Bulgarije opgedaan. Kamelia moet in haar tandartspraktijk soms 12 uur per dag werken en met twee jonge kinderen is dit niet te doen. Graag zou deze tandarts haar carrière voortzetten in België en met standaard werkuren genoeg kunnen verdienen om haar gezin te onderhouden. Kamelia heeft ook al bekenden in België wonen en is al een tijd bezig de Nederlandse taal te leren in haar eigen land. Tijdens haar werkzaamheden als tandarts heeft Kamelia veel ervaring opgedaan op het gebied van de endodontie, kindertandheelkunde en prothetiek. Ook werkt zij graag met ouderen.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K223302
  • Zorgzaam
  • Ambitieus
  • Doeltreffend

Persoonlijk
Kamelia vindt het belangrijk om goed met de patiënt te communiceren, vandaar dat deze tandarts volledig open staat om haar Nederlands te beteren.

Dit doet Kamelia graag
Deze tandarts is van huis uit betrokken bij het eigen bedrijf van haar ouders. Dit maakt dat zij niet bang is om de leiding te nemen en zowel individueel als in een team erg sterk is.

Kamelia spreekt 
Engels en pas A1 Nederlands, maar druk bezig met haar Nederlandse taal.

Goed om te weten 
Kamelia weet dat het werken met kinderen en ouderen lastig kan zijn en dat veel tandartsen hier moeite mee hebben. Zelf ziet zijn het als een uitdaging die ze graag aan gaat.