Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
 

Konstantinos

Konstantinos

Konstantinos

Griek, Tandarts

Konstantinos is de afgelopen 9 maanden bezig geweest met zijn dienstplicht als tandarts in het leger. Hij weet dat er weinig mogelijkheden zijn voor tandartsen in Griekenland en wil daarom zijn carrière graag voortzetten in Nederland. Gedurende zijn opleiding in Roemenië heeft Konstantinos in de zomervakanties gewerkt in tandartsenpraktijken waaruit blijkt dat hij al jaren gemotiveerd is en veel praktische ervaring heeft. Op dit moment is Konstantinos al bezig met het leren van de Nederlandse taal, hij heeft naar verwachting in maart 2020 zijn BIG registratie. Konstantinos heeft tijdens zijn opleiding, in het leger en gedurende de zomervakantie ervaring kunnen opdoen met wortelkanaalbehandelingen, extracties, implantologie en restauratieve tandheelkunde.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K224449
  • Sociaal
  • Gedreven
  • Dankbaar

Persoonlijk
Het is Konstantinos gelukt om de voorbereidingscursus Nederlands, tot A1 niveau, af te ronden naast zijn werkzaamheden in het leger. Dit bevestigd het vastberaden karakter van deze tandarts.

Dit doet Konstantinos graag
Konstantinos is muzikaal en sportief. Zo speelt hij gitaar en piano maar houdt hij ook van basketbal en muay thai.

Konstantinos spreekt 
Grieks en Engels vloeiend, Roemeens en Frans op A2 niveau en is B2+ Nederlands aan het leren.

Goed om te weten 
Konstantinos heeft in verschillende omgevingen gewerkt en gestudeerd, vandaar dat hij zich gemakkelijk gaat kunnen aanpassen aan de Nederlandse cultuur.