Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
Jorge

Jorge

Spaans, Tandtechnicus K&B

Tandtechnicus K&B 

Hij studeerde tandtechniek in Spanje en heeft tijdens deze opleiding stage gelopen bij een tandtechnisch laboratorium. Daar deed hij zijn eerste ervaring op in een lab. Daarna vond hij een baan als tandtechnicus in Valencia en werkte daar twee jaar. Voor zijn huidige functie als tandtechnicus K&B is hij naar Murcia verhuisd. Hij heeft in de loop der jaren ervaring opgedaan in Kroon en brugwerk, opbakken en Cad/Cam.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K245539
  • Kwaliteit boven kwantiteit
  • Behulpzaam
  • Ervaren
  • Sociaal

Op naar een nieuwe uitdaging in Nederland!

Jorge is opgegroeid in Spanje, maar heeft altijd al een warm gevoel gehad bij Nederland. Steeds als hij Nederland bezocht werd dit weer bevestigd. De open en tolerante cultuur trekt hem enorm aan. Ook de goede carrière kansen en werk/privé verhouding is iets wat hem aanstaat. Hij is trots op waar hij nu werkt en vind het belangrijk als hij dat straks ook kan zijn bij zijn nieuwe werkgever. Hij ziet zichzelf graag werken in een moderne praktijk in een middelgrote stad, maar hij wil andere steden ook overwegen. 

Wie is Jorge?

Jorge is een leuke en sociale tandtechnicus. Zijn instelling is; elk aspect van zijn werkzaamheden moet goed gebeuren. Hij streeft er dus naar om echte kwaliteit te leveren en helpt zijn collega’s daar dan ook graag bij als zij hulp nodig hebben.

Jorge is singel en in zijn vrije tijd vindt hij het heerlijk om een stuk te fietsen of hardlopen. Om echt tot rust te komen luistert hij graag naar muziek of schildert hij. Met zijn vrienden bezoekt hij graag live concerten.

​​​​​​​Talen

Jorge spreekt uitstekend Engels en Spaans, op dit moment neemt hij Nederlandse taallessen.

Geïnteresseerd in een kennismaking

Neem hieronder contact op met Rob Sijberden, accountmanager. Of vraag eenvoudig een uitgebreid profiel op.

Rob
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Rob
  • +31627344756