Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
Ivie

Ivie

Spaans, Tandarts

Tandarts

Ivie is een jonge tandarts, vol met ambitie. Op dit moment werkt ze in twee verschillende klinieken, één hiervan is een grote kliniek waar ze met moderne apparatuur kan werken zoals intra-orale camera’s. Ze werkt hier op een afdeling samen met zes andere collega’s, dit vindt ze dan ook een perfect aantal collega’s.

Ivie heeft de opleiding tot mondhygiëniste gedaan en heeft in haar eerste jaar als assistente bij een tandarts in het buitenland gewerkt. Na haar studie tot mondhygiëniste is ze een master gaan doen in de kaakchirurgie, hier is ze tot op heden nog mee bezig. Waar ze trots op is, is dat ze haar opleiding tot mondhygiëniste zonder enige studievertraging heeft kunnen afronden en van schooljaar- naar schooljaar is gegaan zonder enkele problemen.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K246697
  • Ambitieus
  • Empathisch
  • Leergierig
  • Vriendelijk

Een nieuwe uitdaging in Nederland!

Ivie zoekt een nieuwe uitdaging en een nieuw leven in Nederland. Waarom zij in Nederland wil gaan wonen en werken is omdat Nederlanders over het algemeen fit en gezond zijn en het zorgsysteem hier ook goed georganiseerd is. Ook vindt ze Nederlanders vriendelijk en kan iedereen wel Engels spreken, dit trekt haar enorm aan. Daarnaast lijkt het haar leuk om hier ook te leren fietsen aangezien dit zo in de Nederlandse cultuur verankerd zit.

Ivie wilt graag werken in een grote kliniek, in een grote stad aangezien zij niet van kleine dorpen houdt. Ze wilt het liefst in een multiculturele, moderne kliniek werken. Omdat ze het land nog niet goed kent, heeft zij nog niet echt een voorkeur voor een grote stad.

Wie is Ivie?

Ivie omschrijft haarzelf als een vriendelijk en blij persoon die zeer empathisch is. In haar vrije tijd gaat Ivie graag naar het strand en gaat ze op reguliere basis naar de sportschool. Eén van haar hobby’s is dansen, dit doet ze dan ook elke donderdagavond. Ook leest ze graag een goed boek, vooral de boeken van Franse schrijvers vindt ze heel goed.

Ze geeft aan dat haar ontwikkelpunten zijn dat ze makkelijker uit haar comfort-zone moet kunnen komen, betere communicatieve vaardigheden wilt ontwikkelen en moet leren dat situaties soms zijn zoals ze zijn. Op communicatief vlak wilt zij vooral leren om haar punt duidelijker te kunnen overbrengen en echt tot de kern te kunnen komen van waar ze over praat.

Talen

Ivie spreekt Spaans als haar moedertaal en kan ook Engels praten.

Goed om te weten

Ivie is op dit moment bezig met de intensieve taaltraining van de Care Force Language Academie. 

Geïnteresseerd in een kennismaking?

Neem hieronder contact op met Rob, en kijk of deze kandidaat wellicht bij uw organisatie past!