Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
Irinel

Irinel

Roemeens, Orthodontist

Internationale ervaring

Irinel behaalde zijn tandartsdiploma in Lasi en verhuisde naar Transsylvanië om orthodontie te studeren. Door een Erasmus-beurs kon hij het vak in Catanië, München en Dublin van dichtbij onderzoeken. In 2014 ging hij aan de slag als orthodontist in Boekarest onder begeleiding van een coördinerend docent. In 2016 haalde hij de titel van orthodontist. Hij heeft nu ongeveer 8 jaar werkervaring.

Irinel heeft vanaf het begin van zijn opleiding diverse specialisatiecursussen gevolgd, zoals de certificeringscursus linguale orthodontie (incognito-systeem), de Invisalign-certificeringscursus en meerdere cursussen over het gebruik van het Damon-beugelsysteem.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K245144
  • Initiatiefrijk
  • Moedig
  • Doorzettingsvermogen
  • Goed in samenwerken
  • Tolerant

Huidige situatie

Momenteel werkt Irinel in middelgrote multidisciplinaire klinieken (tussen de 3 en 6 tandartsstoelen). In het verleden werkte hij in een grote kliniek met 10 tandartsstoelen. Hij vindt een multidisciplinaire aanpak zeer belangrijk voor de patiënt. Ook maakt hij in sommige klinieken gebruik van intra-oraal scannen en 3D-printen. Waarom hij zo dol is op zijn werk? Omdat hij het leven van zijn patiënten op een positieve manier kan veranderen! Dat is de soms lange en intensieve behandeling meer dan waard.

Wat Irinel belangrijk vindt in zijn werk

Irinel waardeert de sfeer op zijn huidige werk en de vriendschappen tussen collega's. Dat zou hij dus graag nogmaals ervaren in zijn nieuwe werk. Hij vermoedt dat hij goed past in de actieve en uitgesproken cultuur Nederland; hij is er al eens geweest als toerist. Hij zou het liefst in een uitsluitend orthodontische kliniek werken, omdat hij denkt dat daar de medische activiteit beter wordt georganiseerd, met een constante toestroom van patiënten. Een kliniek die dát weet te combineren met moderne hulpmiddelen, is voor hem ideaal! De komende 5 jaar wil hij bijdragen aan het individualiseren van orthodontische trajecten.

In zijn vrije tijd

Irinel geniet van reizen met vrienden of alleen. Hij jogt graag in de natuur, leest weleens een goed boek en doet graag mee aan diverse culturele evenementen.

Geïnteresseerd in een kennismaking?

Neem hieronder contact op met Rob Sijberden, accountmanager. Of vraag eenvoudig een uitgebreid profiel op.

Rob
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Rob
  • +31627344756