Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
Ioana

Ioana

Roemeens, Tandarts

Tandarts

Tijdens haar studie en haar zomervakanties heeft ze gewerkt als student tandarts onder begeleiding. Ze heeft hier consultaties gedaan, diagnoses vastgesteld, het opstellen van een volledig therapeutisch plan, observeren hoe om te gaan met noodgevallen, effectief communiceren met patiënten en patiënten voorbereiden op consultaties. Ze heeft tijdens haar studie dus al de nodige ervaring opgedaan en momenteel werkt ze in een moderne praktijk als trotse tandarts.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K241378
  • Teamplayer
  • Empatisch
  • Verantwoordelijk
  • Gepassioneerd
  • Geduldig

Op naar een nieuwe uitdaging in Nederland!

Ondanks dat Ioana het naar haar zin heeft op haar huidige plek, trekt Nederland haar enorm. Ze is een vrouw die kwaliteit erg belangrijk vindt en ze denkt dat ze deze in Nederland beter kan waarborgen. Omdat Nederland een beter zorgsysteem heeft dan Roemenië en de hiërarchie ook een stuk vlakker is, denkt ze dat ze hier helemaal op haar plek zal zitten. Alle aspecten die hierbij komen kijken spreken haar aan, ze wordt er echt enthousiast van. Ze vindt het belangrijk dat de cliënt centraal staat, dat is in Nederland meer het geval.

Wie is Ioana?

Iona is een vooruitstrevende vrouw die pas tevreden is als de klant dat ook is. De reden dat zij tandarts is geworden heeft echt met de zorgverlening te maken. Ze is zelfverzekerd, heeft veel kennis en is communicatief erg sterk. Ze werkt dan ook graag in een team en vind het leuk om mensen te helpen. In haar vrije tijd is ze graag aan het reizen, ze is dol op de natuur over de hele wereld. Nieuwe mensen ontmoeten en plekken ontdekken vind ze ook erg leuk. Als ze op reis is maakt ze graag foto’s en ziet ze graag kunst. Als ze niet reist, kan ze verdwalen in een goed boek.

​​​​​​​Talen

Ioana spreekt erg goed Engels en Roemeens. Haar Nederlands is ook goed.

Geïnteresseerd in een kennismaking

Neem hieronder contact op met Rob Sijberden, accountmanager. Of vraag eenvoudig een uitgebreid profiel op.

Rob
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Rob
  • +31627344756