Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
 

Gaby

Gaby

Gaby

Zuid-Afrikaans, Tandarts

Deze vrolijke, toegewijde en optimistische tandarts heeft al ruim 19 jaar ervaring als tandarts, waarvan ze 8 jaar in Nederland heeft gewerkt. In 2014 verhuisde zij terug naar Zuid Afrika omdat ze de kans kreeg daar een 4-jarig master programma te doen in implantologie. Ze kan niet wachten om nu voorgoed terug te komen naar Nederland met haar zoontje van 8.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K225030
  • Spontaan
  • Optimistisch
  • Toegewijd

Persoonlijk
Gaby heeft voorheen met ontzettend veel plezier in Nederland gewerkt en wil nu dolgraag terugkeren om enerzijds een betere toekomst te geven aan haar zoontje, en anderzijds wil ze zelf nog verder groeien als professional. Die mogelijk ziet ze niet in Zuid-Afrika maar zeker wel in Nederland. Gaby is een harde werker en is communicatief erg sterk.

Dit doet Gaby graag
Gaby is erg sportief en houdt van hardlopen. Ze loopt zelfs halve marathons. In het vlakke Nederland kan ze volop gaan genieten van deze hobby.

Gaby spreekt 
Vloeiend Engels en Afrikaans, Nederlands op B2 niveau.

Goed om te weten 
Gaby houdt van implantologie en paradontologie in de breedste zin van het woord. Ze heeft naar eigen zeggen de zeer precieze handen die hiervoor nodig zijn. Gaby is beschikbaar vanaf medio december 2019 en zoekt een praktijk in de omgeving van Rotterdam omdat ze daar voorheen ook heeft gewerkt en gewoond.