Gabriela

Gabriela

Roemeense, Tandarts met afgeronde ortho opleiding

Tandarts

Gabriela komt uit Roemenië en heeft haar algemene tandartsopleiding afgerond in 2019. Ze is klaar met haar specialisatie in orthodontie en wil in de toekomst nog examen doen. Tijdens haar studie en residentie heeft Gabriela ervaring opgedaan in diverse tandheelkundige specialisaties, zoals prothetiek, endodontie, parodontologie en orthodontie. Gabriela heeft goede communicatieve vaardigheden en werkt graag in een team. Ze heeft gewerkt met collega's uit verschillende tandheelkundige specialisaties en heeft in teams van twee resident artsen gewerkt.

Gabriela heeft tijdens haar studie gewerkt als tandartsassistent in een algemene tandartspraktijk en heeft ook gewerkt in een keten van tandheelkundige klinieken in Boekarest, Constanta en Ploiesti. In deze klinieken heeft ze gewerkt met algemene tandheelkundige patiënten en patiënten met orthodontische problemen. Gabriela heeft ervaring met het werken met klassieke afdrukmateriaaltechnieken en fotopolymeerisatie voor het plaatsen van braces, en heeft ook gewerkt met moderne technologieën zoals lasertoepassingen en CAD-CAM-freestechnologie.

 

 

Eigenschappen

Kandidaat ID: K245210
  • Ambitieus
  • Empathisch
  • Leergierig
  • Vriendelijk

Een nieuwe uitdaging in Nederland!

Gabriela wil graag werken en wonen in Nederland vanwege haar positieve ervaringen tijdens haar toeristische bezoeken aan het land. Ze is op zoek naar een werk- en woonomgeving waarin ze zich verder kan ontwikkelen en zich kan integreren in de Nederlandse cultuur. Gabriela heeft goede communicatieve vaardigheden en werkt graag in een team. Ze heeft gewerkt met collega's uit verschillende tandheelkundige specialisaties en heeft in teams van twee resident artsen gewerkt.

Wie is Gebriela?

Gabriela heeft de ambitie om zichzelf verder te ontwikkelen en te groeien als tandarts en als persoon. Ze heeft als doel om de komende jaren uit te groeien tot een ervaren en professionele tandarts die haar patiënten kan ondersteunen op zowel professioneel als persoonlijk vlak.

Talen

Gabriela spreekt Roemeens als moedertaal en heeft een B2-niveau in het Engels. 

Goed om te weten

Gabriela is op dit moment bezig met het leren van de Nederlandse taal via de Care Force Language Academie. 

Geïnteresseerd in een kennismaking?

Neem contact op met Annemiek Gockel, accountmanager, op telefoonnummer +31(6) 27344756

   Vragen?
Gabriela
Heeft u een vraag?