Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
 

Filip

Filip

Filip

Bulgaars, Tandarts

Filip is geboren in Sofia, Bulgarije. Van jongs af aan leerde hij Engels, wat zijn tweede taal is geworden. Een andere passie was tennis, dat hij 12 jaar lang op professioneel niveau speelde. Sport heeft hem zelfdiscipline en toewijding bijgebracht en heeft hem geholpen om de persoon te worden die hij nu is. Aangezien zijn beide ouders tandartsen zijn - vader is kaakchirurg en moeder orthodontist - koos hij ervoor om zijn carrière als tandarts voort te zetten. Hij studeerde aan de First English Language High School in Sofia en ging daarna naar de Sofia Medical University. Tijdens zijn studie werkte hij als tandartsassistent in de praktijk van zijn ouders, waar hij nuttige vaardigheden heeft opgedaan. Hij studeerde af in 2018 en werkte sindsdien als tandarts. Hij houdt van zijn beroep omdat het hem in staat stelt om bruikbare kunst te creëren die het leven van mensen beter maakt.

Zijn sterke interesse ligt bij periodontologie en implantologie. Hij heeft ook veel praktische cursussen over esthetische tandheelkunde gevolgd.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K225100
  • Intelligent
  • Ambitieus
  • Grappig

Persoonlijk
Filip heeft een constante drang naar verbetering en een goed gevoel voor humor. Hij staat voor het best mogelijke werk dat hij kan doen.

Dit doet Filip graag
Filip is een man met veelzijdige interesses. Hij houdt van verschillende sporten en voelt zich niet goed, tenzij hij elke dag sport. Hij houdt ook van lezen, van non-fictie, Russische klassiekers, tot oude filosofie. Maar niets maakt hem gelukkiger dan bij zijn familie te zijn.

Filip spreekt 
Bulgaars, Engels (vloeiend), wat Spaans, Nederlands op B1, op weg naar B2+

Goed om te weten 
Samen met zijn vrouw Rumi, die ook tandarts is, en hun dochtertje, zijn ze op zoek naar een betere omgeving voor hun gezin en hun professionele ontwikkeling. Ze willen graag samenwerken, maar dat is geen vereiste.