Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
 

Fernando

Fernando

Fernando

Portugees, Tandarts

Fernando is een 28-jarige Portugese tandarts. Hij heeft in 2016 zijn opleiding tandheelkunde afgerond en daarna verder gegaan in de Azoren. Hoewel de omgeving daar prachtig is, is Fernando meer thuis in een land waar er meer mogelijkheden zijn om zich te ontwikkelen. In Nederland kan Fernando zich volledig storten op zijn carrière en echt groeien als tandarts. De afgelopen twee jaar heeft Fernando zich bezig gehouden met alle richtingen binnen de tandheelkunde. Bij zijn laatste praktijk is hij gestart met implantologie en hij is van plan nog veel meer te leren binnen de tandheelkunde.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K224746
  • Communicatief
  • Vriendelijk
  • Dankbaar

Persoonlijk
Fernando is ontzettend vriendelijk, structureel en punctueel. Dit zien wij terug in zijn prestaties binnen zijn taalopleiding. Deze kwaliteiten sluiten fantastisch aan bij de Nederlandse cultuur. Vandaar dat wij verwachten dat Fernando zich in no-time aanpast aan de Nederlandse maatschappij.

Dit doet Fernando graag
Fernando houdt van de zee. Ook vindt hij voetballen leuk, maar hij heeft naar eigen zeggen altijd de balans goed op orde tussen werk en vrije tijd.

Fernando spreekt 
Portugees als moedertaal, Engels vloeiend en om hoog niveau Spaans. Op dit moment is Fernando B2+ Nederlands aan het leren.

Goed om te weten 
Fernando staat volledig voor ontwikkeling. Hij werkt op dit moment al bij een moderne praktijk, maar zou het prachtig vinden om in een nog modernere Nederlandse praktijk te mogen werken.